Show pe scenă şi un public extraordinar la spectacolul din prima seară a Festivalului “Serbările Toamnei” – Câmpina 2014

Categorie: Eveniment 15 septembrie 2014

Spectacol 0 Show pe scenă şi un public extraordinar la spectacolul din prima seară a Festivalului Serbările Toamnei  Câmpina 2014Folclor autentic şi apoi dans cât cuprinde pe ritmuri de discotecă. Sau club, ca să fim în ton cu vremurile. Aşa am putea descrie pe scurt spectacolul din prima seară a Festivalului “Serbările Toamnei”. Mai întâi au cântat cunoscuţii şi, după cum s-a văzut încă o dată, îndrăgiţii interpreţi de muzică populară Gheorghe Turda şi Steliana Sima. Au cântat şi ne-au încântat cu folclor autentic, prezenţă scenică plăcută şi o permanentă comunicare cu publicul. Apoi, ritmurile s-au schimbat. Ca şi generaţiile din faţa scenei. Pentru că, a venit Corina cu dansatoarele sale. Dansatoare profesioniste, apoi, după cum veţi vedea şi din imagini, dansatoare de conjunctură şi… de perspectivă. Ne referim, bineînţeles, la fetiţele din public, care nu au aşteptat de două invitaţia Corinei pentru a urca pe scenă. După Corina, alte ritmuri, alte priviri şi noi aplauze pentru Mandinga. Solista Elena Ionescu şi băieţii trupei au făcut show pe scenă, iar fanii lor au făcut show în faţa scenei. Nici nu trebuie să scriem mai mult despre spectacolul primei seri de festival. Au fost acolo peste 10.000 de oameni, după estimările organizatorilor, fără să-i socotim şi pe cei de la terase, iar 99% dintre ei au rămas până la jocul de lumini şi lasere de la miezul nopţii. Da, au existat unele mici incidente spre finalul spectacolului, dar acestea nu au ţinut neapărat de organizare, de forţele de ordine, cât mai degrabă de cei şapte ani de acasă ai unor “spectatori” veniţi acolo doar să se dea în spectacol.
Spectacol 1 Show pe scenă şi un public extraordinar la spectacolul din prima seară a Festivalului Serbările Toamnei  Câmpina 2014 Spectacol 2 Show pe scenă şi un public extraordinar la spectacolul din prima seară a Festivalului Serbările Toamnei  Câmpina 2014 Spectacol 3 Show pe scenă şi un public extraordinar la spectacolul din prima seară a Festivalului Serbările Toamnei  Câmpina 2014 Spectacol 4 Show pe scenă şi un public extraordinar la spectacolul din prima seară a Festivalului Serbările Toamnei  Câmpina 2014 Spectacol 5 Show pe scenă şi un public extraordinar la spectacolul din prima seară a Festivalului Serbările Toamnei  Câmpina 2014 Spectacol 6 Show pe scenă şi un public extraordinar la spectacolul din prima seară a Festivalului Serbările Toamnei  Câmpina 2014 Spectacol 7 Show pe scenă şi un public extraordinar la spectacolul din prima seară a Festivalului Serbările Toamnei  Câmpina 2014 Spectacol 8 Show pe scenă şi un public extraordinar la spectacolul din prima seară a Festivalului Serbările Toamnei  Câmpina 2014 Spectacol 9 Show pe scenă şi un public extraordinar la spectacolul din prima seară a Festivalului Serbările Toamnei  Câmpina 2014 Spectacol 10 Show pe scenă şi un public extraordinar la spectacolul din prima seară a Festivalului Serbările Toamnei  Câmpina 2014 Spectacol 11 Show pe scenă şi un public extraordinar la spectacolul din prima seară a Festivalului Serbările Toamnei  Câmpina 2014 Spectacol 12 Show pe scenă şi un public extraordinar la spectacolul din prima seară a Festivalului Serbările Toamnei  Câmpina 2014 Spectacol 13 Show pe scenă şi un public extraordinar la spectacolul din prima seară a Festivalului Serbările Toamnei  Câmpina 2014 Spectacol 14 Show pe scenă şi un public extraordinar la spectacolul din prima seară a Festivalului Serbările Toamnei  Câmpina 2014 Spectacol 15 Show pe scenă şi un public extraordinar la spectacolul din prima seară a Festivalului Serbările Toamnei  Câmpina 2014

un comentariu to “Show pe scenă şi un public extraordinar la spectacolul din prima seară a Festivalului “Serbările Toamnei” – Câmpina 2014”


 1. claudia spune:

  Serbarile Toamnei din acest an mi-au placut.Mi-a placut ca s-a promovat folclorul cat si centrul era frumos organizat.Mi-a placut si faptul ca a fost multa politie prin jur si astfel ne-am simtit mai in siguranta.Ceea ce nu mi-a placut si nu stiu de ce in fiecare an chiar si de Sarbatori Primaria si Consiliul local aduc tot felul de femei vulgare care pentru bani sunt in stare de orice si sunt de o prostie infernala.Ma refer la dansatoare,Anda Adam si Mandinga.Acestea strica tineretul.Nu trebuie sa ne mai mire de ce majoritatea sunt picati la bac si sa nu ne mai mire de ce chiar si azi tinuta elevilor in prima zi de scoala a fost mai ceva ca pe sosea.Desi sunt tanara sunt socata cand vad atata vulgaritate si prostie in jur.Primaria ar trebui sa ne inteleaga ca nu toti suntem obsedati si de nivel redus si dorim si noi mai multa seriozitate.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF