Klaus Iohannis la Câmpina: “În mine veți avea un președinte care vă respectă!”

Categorie: Electoral 9 octombrie 2014

Iohannis 16 Klaus Iohannis la Câmpina: În mine veți avea un președinte care vă respectă!“Dacă voi câştiga alegerile, eu voi fi un alt fel de preşedinte. Văd aici, printre dumneavoastră, foarte mulți oameni care la revoluție au fost tineri, au avut speranțe, au crezut că totul se schimbă și va fi bine. V-ați sacrificat 25 de ani și abia vă ajung banii să vă plătiți taxele şi impozitele. Ați fost generația de sacrificiu. Eu voi fi președintele care se luptă pentru o economie funcțională, care se luptă pentru locuri de muncă, care se luptă să vă meargă mai bine și vouă, câmpinenilor şi tuturor românilor!”, a fost unul dintre mesajele transmise astăzi, la Câmpina, de candidatul ACL la preşedinţia României, Klaus Iohannis.
Desigur, este un mesaj electoral, dar unul spus în stilul lui Iohannis, calm, direct, uniform, ca şi cum ar vorbi cu nişte cunoştinţe, cu nişte prieteni. Probabil că Iohannis nu minte şi nu exagerează când spune că va fi “un altfel de preşedinte”. Este foarte posibil, pentru că primarul Sibiului este “un altfel de om”. Vorbeşte clar şi coerent, nu cere aplauze, nu râde aiurea, ba chiar nu râde deloc, doar zâmbeşte. Nici măcar nu pare un politician, nu vorbeşte şi nu se poartă ca un politician.
“Domnul primar Tiseanu v-a întrebat cine poate să schimbe România? Iar mulți dintre dvs. mi-ați rostit numele şi vă mulţumesc pentru asta. Dar am auzit şi o voce de acolo, dintre dvs., spunând că poporul român. Păi, adevărul este că și unii și alții, pentru că, dacă vrem să schimbăm lucrurile, numai împreună vom reuși. Eu vreau, pentru dvs. și pentru mine, România normală! Vă spun, în mine veți avea un președinte care vă respectă! Eu vă propun un alt fel de președinte, care se apucă de treabă cu seriozitate, împreună cu oameni competenți, care nu vrea spectacol. Ci vrea soluții pentru România! Şi vrea România lucrului bine făcut!”, a mai spus Klaus Iohannis astăzi, la Câmpina.
Iohannis 17 Klaus Iohannis la Câmpina: În mine veți avea un președinte care vă respectă! Iohannis 18 Klaus Iohannis la Câmpina: În mine veți avea un președinte care vă respectă! Iohannis 19 Klaus Iohannis la Câmpina: În mine veți avea un președinte care vă respectă! Iohannis 20 Klaus Iohannis la Câmpina: În mine veți avea un președinte care vă respectă! Iohannis 21 Klaus Iohannis la Câmpina: În mine veți avea un președinte care vă respectă! Iohannis 22 Klaus Iohannis la Câmpina: În mine veți avea un președinte care vă respectă! Iohannis 23 Klaus Iohannis la Câmpina: În mine veți avea un președinte care vă respectă! Iohannis 24 Klaus Iohannis la Câmpina: În mine veți avea un președinte care vă respectă!

3 comentarii to “Klaus Iohannis la Câmpina: “În mine veți avea un președinte care vă respectă!””


 1. Toma S spune:

  A vorbit foarte ok omul asta! Nu populism de 2 bani, nu sacose cu ulei…frumos!

  RăspundeRăspunde
 2. claudia spune:

  Este adevarat ca pentru Campina si partid poate era putin mai bine sa iasa Iohannis dar pentru intreaga tara nu e nimic bun.Sa nu fim egoisti si sa ne gandim si la tara noastra.Sa nu uitam toti cei din preajma lui au taiat pensiile bietilor pensionari cand se spunea ca nu sunt bani cand pentru regimul Basescu erau bani.Sunt sigura ca fara ei o sa fie mai liniste in tara.Cel putin sunt sigura ca nu or sa se mai taie pensiile oamenilor.Un lucru foarte trist care s-a intamplat din pacate si care m-a marcat desi sunt tanara.Multumesc

  RăspundeRăspunde
 3. As spune:

  D-le Iohannis,atata timp cat sunteti inconjurat de persoane care nu-mi fac mandrie,precum d-l Blaga,d-na Roberta si alte cateva,ce au facut numai rele nu-mi doresc”un alt fel de presedinte”precum dvs.Cu siguranta acestia vor duce aceeasi politica pacatoasa pentru marea masa iar dvs.vrand-nevrand sunteti nevoit sa le faceti jocul.Sunt incantat ca ne cunoasteti orasul cat si oamenii ce convietuiesc in acesta,caldura lor sufleteasca,increderea si speranta ca vom avea un adevarat presedinte care ne vrea binele.Pot interpreta aceasta vizita drept un schimb de experienta intre primari iar dvs.va sta cel mai bine in postura unui bun primar,gospodar care stie ce vrea…In rest campinenii au puterea de decizie si vor hotari de partea cui sunt.Va doresc succes in realizarea idealurilor pe care vi le-ti propus.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF