Klaus Iohannis la Câmpina. Primarul Sibiului a primit “Cheia municipiului Câmpina” de la primarul Horia Tiseanu

Categorie: Electoral 9 octombrie 2014

Iohannis 0 Klaus Iohannis la Câmpina. Primarul Sibiului a primit Cheia municipiului Câmpina de la primarul Horia TiseanuCandidatul Alianţei Creştin Liberale, Klaus Iohannis, este primul prezidenţiabil care ajunge la Câmpina în această campanie electorală. A venit astăzi însoţit de aproape toţi liderii de la centru şi judeţ ai PDL şi PNL. I s-a făcut o primire demnă de un candidat la funcţia de preşedinte al României. A fost întâmpinat la Casa Tineretului de primarul Horia Tiseanu – preşedinte al PDL Câmpina, Dragomir Enache – preşedintele PNL Câmpina, Bogdan Cord şi Rodica Papuc – coordonatorii PDL, respectiv PNL în Colegiul 2 Deputaţi, consilierii locali, judeţeni şi mulţi alţi membri ai celor două partide. De la Casa Tineretului, au mers cu toţii spre centrul Câmpinei, la mitingul electoral organizat în Pasajul de la Ceas, miting la care au participat în jur de 1.000 de persoane. Iohannis 1 Klaus Iohannis la Câmpina. Primarul Sibiului a primit Cheia municipiului Câmpina de la primarul Horia Tiseanu Iohannis 2 Klaus Iohannis la Câmpina. Primarul Sibiului a primit Cheia municipiului Câmpina de la primarul Horia Tiseanu Iohannis 3 Klaus Iohannis la Câmpina. Primarul Sibiului a primit Cheia municipiului Câmpina de la primarul Horia Tiseanu Iohannis 4 Klaus Iohannis la Câmpina. Primarul Sibiului a primit Cheia municipiului Câmpina de la primarul Horia Tiseanu Iohannis 5 Klaus Iohannis la Câmpina. Primarul Sibiului a primit Cheia municipiului Câmpina de la primarul Horia Tiseanu

În Pasajul de la Ceas au fost rostite discursurile de rigoare, iar Klaus Iohannis a primit de la primarul Horia Tiseanu “Cheia municipiului” şi Monografia Câmpinei. “Un oraş nu este uşor de condus. Sunt foarte multe lucruri de făcut, sunt şi multe probleme de rezolvat, iar noi la Câmpina încercăm în permanenţă să ne ridicăm la statutul de oraş european. Sibiul este un oraş care poate reprezenta un etalon, un oraş frumos şi modern, un oraş care nu întâmplător a devenit capitală culturală europeană. Iar ceea ce a făcut Klaus Iohannis la Sibiu, ca primar, poate face pentru toată ţara, ca preşedinte. În semn de preţuire şi respect pentru actualul primar al Sibiului, viitor preşedinte al României, îi oferim Cheia municipiului Câmpina şi albumul monografic al localităţii noastre, localitate cu care şi noi ne mândrim!”, a spus primarul Horia Tiseanu.
Klaus Iohannis i-a mulţumit primarului Câmpinei pentru darurile simbolice oferite şi le-a mulţumit tuturor celor prezenţi pentru primirea făcută: “aveţi un oraş foarte frumos, aveţi cu ce vă mândri!”

Alături de Klaus Iohannis, la Câmpina au venit Vasile Blaga, Ludovic Orban, Mihai Răzvan Ungureanu, Adriana Săftoiu, Gheorghe Falcă, preşedinţii organizaţiilor judeţene al PDL şi PNL – deputaţii Roberta Anastase şi Mircea Roşca, senatorul liberal Ion Luchian. De asemenea, au fost prezenţi primarii Vlad Oprea (Sinaia), Răzvan Bălăşescu (Breaza), Alin Moldoveanu (Poiana Câmpina), Elena Cosmoiu (Proviţa de Sus), Adrian Ungureanu (Brebu).
Iohannis 6 Klaus Iohannis la Câmpina. Primarul Sibiului a primit Cheia municipiului Câmpina de la primarul Horia Tiseanu Iohannis 7 Klaus Iohannis la Câmpina. Primarul Sibiului a primit Cheia municipiului Câmpina de la primarul Horia Tiseanu Iohannis 8 Klaus Iohannis la Câmpina. Primarul Sibiului a primit Cheia municipiului Câmpina de la primarul Horia Tiseanu Iohannis 9 Klaus Iohannis la Câmpina. Primarul Sibiului a primit Cheia municipiului Câmpina de la primarul Horia Tiseanu Iohannis 10 Klaus Iohannis la Câmpina. Primarul Sibiului a primit Cheia municipiului Câmpina de la primarul Horia Tiseanu Iohannis 11 Klaus Iohannis la Câmpina. Primarul Sibiului a primit Cheia municipiului Câmpina de la primarul Horia Tiseanu Iohannis 12 Klaus Iohannis la Câmpina. Primarul Sibiului a primit Cheia municipiului Câmpina de la primarul Horia Tiseanu Iohannis 13 Klaus Iohannis la Câmpina. Primarul Sibiului a primit Cheia municipiului Câmpina de la primarul Horia Tiseanu Iohannis 14 Klaus Iohannis la Câmpina. Primarul Sibiului a primit Cheia municipiului Câmpina de la primarul Horia Tiseanu Iohannis 15 Klaus Iohannis la Câmpina. Primarul Sibiului a primit Cheia municipiului Câmpina de la primarul Horia Tiseanu

6 comentarii to “Klaus Iohannis la Câmpina. Primarul Sibiului a primit “Cheia municipiului Câmpina” de la primarul Horia Tiseanu”


 1. Marian Dula spune:

  Imagini edificatoare. O relatare profesionista. Atmosfera de sarbatoare. Un candidat dezinvolt: Viitorul Presedinte!

  RăspundeRăspunde
 2. claudia spune:

  Primarul Horia Tiseanu a facut multe pentru orasul nostru,e de apreciat,la fel si Alin Moldoveanu pentru Poiana Campina.Chiar si primarul din Sinaia Vlad Oprea este destul de modest si implicat.Nu le sta bine deloc alaturi de Razvan Ungureanu,Roberta Anastase,Blaga si nici chiar alaturi de Iohannis deoarece acestia au facut mult rau la tara noastra.Nu cred ca Iohannis o sa iasa,din contra chiar si cu alte partide aliate procentajul lui o sa fie mult prea mic.Cred ca ii sta mai bie ca primar al Sibiului.Ca Presedinte ar fi codus de acestia care apar in spatele lui.Este aproape imposibil ca lumea sa ii voteze pe ei deoarece au facut mult rau la aceasta tara,sa nu uitam cand au facut cel mai urat lucru cand au taiat pensiile cand pensionarii nu au alta sursa de venit.iar noi avem nevoie de schimbare,macar o sa fie mai liniste iar pensionarii or sa fie mai in siguranta.

  RăspundeRăspunde
 3. Toma S spune:

  Ce rau a facut Iohannis “la tara noastra”? A facut numai bine in Sibiu, a demonstrate ca se poate o Romanie normala in toata tara. Este cel mai competent candidat dintre toti 14. Lui Victoras ii tremura …

  RăspundeRăspunde
 4. Sergiu spune:

  @claudia: Claudia,crezi ca o sa fie vreo schimbare in bine,daca iese V.Ponta ?!

  RăspundeRăspunde
 5. As spune:

  Claudia,va apreciez pentru aceste ganduri,ganduri pe care le impartasesc si eu.Mai putin d-l Dula care probabil,a uitat ca este pensionar iar micsorarea pensiei nu l-a afectat fiind intregita de venitul obtinut in calitatea pe care o are de consilier local…

  RăspundeRăspunde
 6. claudia spune:

  Multumesc frumos As pentru apreciere.Aveti dreptate ca atat Domnul Dula cat si multi ca dansul au si alt venit in afara de pensie si din acest motiv gandesc asa.Eu ma consum pentru multimea de pensionari care nu au avut alt venit si le-a fost foarte greu sa se mai descurce.In sfarsit o sa scapam de acest cosmar al regimului basescu.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF