Lecţii de viaţă, de ţinută şi de… dans la Balul “Nunta de aur”

Categorie: Eveniment 26 octombrie 2014

Balul Nunta de aur 1 Lecţii de viaţă, de ţinută şi de... dans la Balul Nunta de aurLa Casa Tineretului a avut loc aseară cea de-a treia ediţie a Balului “Nunta de aur”, eveniment organizat de administraţia locală pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie, eveniment organizat în semn de respect pentru familii care au petrecut jumătate de veac împreună, la bine şi la greu. 35 de cupluri au răspuns invitaţiei Primăriei şi Consiliului Local şi au venit la Balul “Nunta de aur”. Şi ca la fiecare ediţie a Balului, emoţia a fost mare pentru toată lumea. La un astfel de eveniment descoperi oameni foarte frumoşi, eleganţi, cu o ţinută aparte, cu sufletul tânăr şi cu o mare dragoste faţă de Câmpina şi câmpineni. Ei sunt, de fapt, cei care au construit Câmpina şi care ne oferă permanent adevărate lecţii de viaţă, de frumuseţe sufletească, de eleganţă, de prestanţă şi, după cum am văzut din nou, aseară, inclusiv lecţii de dans.
Sărbătoriţii au primit flori, diplome de excelenţă şi mici daruri simbolice din partea primarului Horia Tiseanu, a administratorului public Remus Bădulescu şi a membrilor Comisiei de Cultură a Consiliului Local. Pentru toţi cei prezenţi a cântat Ştefan Alexandru – Saşa, iar de dansat, a dansat aproape toată lumea.
Balul Nunta de aur 2 Lecţii de viaţă, de ţinută şi de... dans la Balul Nunta de aur Balul Nunta de aur 3 Lecţii de viaţă, de ţinută şi de... dans la Balul Nunta de aur Balul Nunta de aur 4 Lecţii de viaţă, de ţinută şi de... dans la Balul Nunta de aur Balul Nunta de aur 5 Lecţii de viaţă, de ţinută şi de... dans la Balul Nunta de aur Balul Nunta de aur 6 Lecţii de viaţă, de ţinută şi de... dans la Balul Nunta de aur Balul Nunta de aur 7 Lecţii de viaţă, de ţinută şi de... dans la Balul Nunta de aur Balul Nunta de aur 8 Lecţii de viaţă, de ţinută şi de... dans la Balul Nunta de aur Balul Nunta de aur 9 Lecţii de viaţă, de ţinută şi de... dans la Balul Nunta de aur Balul Nunta de aur 10 Lecţii de viaţă, de ţinută şi de... dans la Balul Nunta de aur Balul Nunta de aur 11 Lecţii de viaţă, de ţinută şi de... dans la Balul Nunta de aur

un comentariu to “Lecţii de viaţă, de ţinută şi de… dans la Balul “Nunta de aur””


 1. corun spune:

  frumos!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF