“Nu, domnilor din PSD, Alin Moldoveanu NU îl susţine pe Victor Ponta, deşi probabil v-ar fi convenit acest lucru!”

Categorie: Politica 29 octombrie 2014

Flyer Poiana Nu, domnilor din PSD, Alin Moldoveanu NU îl susţine pe Victor Ponta, deşi probabil v ar fi convenit acest lucru!În această seară, la Poiana Câmpina au fost distribuite sute de flyere cu fotografiile primarului Alin Moldoveanu şi candidatului PSD la alegerile prezidenţiale, Victor Ponta şi cu mesajul “Alin Ioan Moldoveanu, primar Poiana Câmpina, îl susţine pe Victor Ponta!” Ori, după cum se ştie, Alin Moldoveanu este primar PDL şi în nici un caz nu-l susţine pe Ponta la preşedinţia României, ci pe candidatul ACL, Klaus Iohannis. Flyerele au fost aruncate, după căderea întunericului, din maşini, în diferite zone ale comunei. “Este o acţiune tipic pesedistă. Asta înţelege PSD prin campanie electorală, atacuri murdare şi minciuni de genul mesajului scris pe acest flyer. Oricum nu va crede nimeni aşa ceva, şi-au cheltuit banii de pomană pe hârtiile astea mincinoase! Oamenii din Poiana Câmpina au încredere în primarul lor, ei mă cunosc, ştiu bine ce fac pentru ei şi pentru localitatea noastră, ştiu ce partid reprezint, nu vor crede niciodată minciunile pesediste! Iar pentru cei care au avut neruşinarea să ne umple comuna cu hârtii am un singur mesaj – Nu, domnilor din PSD, Alin Moldoveanu NU îl susţine pe Victor Ponta, deşi probabil v-ar conveni asta, dar nu va fi aşa!”, ne-a declarat primarul Alin Moldoveanu. Acesta a mai spus că va face o plângere la poliţie şi crede că până la urmă se va afla cui aparţin maşinile din care au fost distribuite flyerele mai ales că în comună există amplasate camere video de supraveghere.

7 comentarii to ““Nu, domnilor din PSD, Alin Moldoveanu NU îl susţine pe Victor Ponta, deşi probabil v-ar fi convenit acest lucru!””


 1. Marian spune:

  Da, exact asta e stilul psd, atata pot atata fac, atacuri, minciuni si sacose, asa castiga psd-ul alegerile, cu o campanie mizerabila platita din banii nostrii. Poporul doarme in continuare, nu ne mai trezim din somnul prostiei!

  RăspundeRăspunde
 2. Olgutza spune:

  O mare porcarie!!! Numai la fraieri ar mai prinde asa ceva si din pacate printre noi mai sunt destui fraieri. Pe asta si mizeaza PSD, asa facut mereu.

  RăspundeRăspunde
 3. george spune:

  Se vede pe chipul lui Alin că are ceva de *comunist* în el. Este prieten bun cu vicele Dragomir de la Câmpina. Lui Alin îi curge sânge de PSD-ist prin vene.

  RăspundeRăspunde
 4. As spune:

  Asta-i jocul politic:murdar…Nu trebuie acuzat unul sau altul ca ar da mita electorala.Cei care au interes folosesc aceste mijloace.Sunt acuzati PSD-istii ca dau pachete?Dar PDL-istii nu procedeaza la fel?Deranjant este faptul ca se folosesc aceste mijloace numai in campanie si ne considera prosti.Corupti au fost,sunt sau vor deveni toti cei care vor avea puterea in mainile lor.Cunoastem ce au facut PDL-istii cand au fost la guvernare:micsorarea salariilor bugetarilor cat si a pensionarilor.Vrem sa se repete acest lucru?Foarte bine…sa mergem inainte cu capul aplecat,supusi,fara a gandi ce ne va astepta in viitor…Sa sper ca nu va fi asa…

  RăspundeRăspunde
 5. Toma S spune:

  Si in Campina s-au distribuit niste porcarii electorale, tot…marca PSD. In ultimul hal a ajuns echipa lui Ponta.

  RăspundeRăspunde
 6. maria spune:

  M-as bucura ca macar plangerea dlui Primar sa mobilizeze ,, fortele de ordine ” din comuna .Ar fi benefica consultarea camerelor video si in alte cazuri,,vezi hoardele de scandalagii,smanglitori,…etc” care-si fac veacul pe inserat si mai pe noapte in centrul comunei sub ochii ,,legii”. A ,legea se ,,arata numai in zona magazinelor cu alimente pe inserat pentru hrana zilnica “, cand la cateva sute de metii mai incolo se intimpla aproape in fiecare seara ce se intimpla….Dati militaria jos din pod Domnule primar , politia trebuie sa consulte camerele nu ,, selectiv” ci in scopul prevenirii si mentinerii ordinii in comuna noastra .

  RăspundeRăspunde
 7. As spune:

  George,daca sub masca primarului Alin Moldoveanu se ascunde un PSD-ist,cum de apare chipul acestuia alaturi de Iohannis?Trebuie luat in calcul omul,ci nu partidul,desi acesta are o importanta covarsitoare asupra deciziei electoratului..Intre cetateanul Ponta(crestin-ortodox) si cetateanul(secui-luteran)Iohannis,eu prefer pe Ponta datorita incercarii de a indrepta cat de cat unele greseli enorme savarsite de catre fosta guvernare PDL-ista.Pot aduce multe argumente in favoarea ideii mele.Nu este acum cazul.Majoritatea va hotari.Inca avem timp sa analizam unde vom aplica stampila.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF