Răspunsul CNADNR la petiţia prin care câmpinenii au cerut măsuri de siguranţă rutieră pe DN1

Categorie: Social 22 octombrie 2014

Protest in negru Răspunsul CNADNR la petiţia prin care câmpinenii au cerut măsuri de siguranţă rutieră pe DN1Pe 27 septembrie 2014, cinci câmpineni au murit nevinovaţi, într-un accident cumplit produs pe DN1, o dramă care ne-a marcat pe noi toţi. În ultimii ani, zeci de câmpineni şi-au pierdut viaţa pe acest drum naţional denumit “şoseaua morţii”. Pornind de la aceste tragedii, la Câmpina a avut loc, la iniţiativa salariaţilor de la Neptun, un “protest în negru”, la care au venit peste 2.000 de oameni. În seara protestului şi în următoarele două zile, peste 4.000 de câmpineni au semnat o petiţie adresată Companiei Naţionale de Administrare a Drumurilor Naţionale, prin care se solicita luarea de măsuri pentru siguranţa circulaţiei pe DN1. Printre altele, se cerea montarea de separatoare de sens pe drumul naţional, verificarea tuturor marcajelor şi realizarea de sensuri giratorii în intersecţiile periculoase. Ei bine, CNADNR a răspuns şi vă prezentăm răspunsul integral la petiţia câmpinenilor. 

(daţi click pe text pentru mărire)

Raspuns CNADNR 1 Răspunsul CNADNR la petiţia prin care câmpinenii au cerut măsuri de siguranţă rutieră pe DN1 Raspuns CNADNR 2 Răspunsul CNADNR la petiţia prin care câmpinenii au cerut măsuri de siguranţă rutieră pe DN1

3 comentarii to “Răspunsul CNADNR la petiţia prin care câmpinenii au cerut măsuri de siguranţă rutieră pe DN1”


 1. B paul spune:

  in data de 03.10.3014….seems legit

  RăspundeRăspunde
 2. george spune:

  Dacă nu ninge …. iarna …. vor începe pe 5 ianuarie. Dacă ninge …. la primăvară.

  RăspundeRăspunde
 3. gigi spune:

  LICITATII? NU SE INTELEG LA COMISIOANE? DACA ERAU COPIILOR? SA LE FIE RUSINE CELOR DE LA DRUMURI , LA O ASEMENEA TRAGEDIE MAI ASTEAPTA ASA ZISA LICITATIE . DUMNEZEU SA-I IERTE PE ACEI TINERI .

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF