Şcoala din Plaiul Câmpinei va fi demolată şi apoi reconstruită

Categorie: Social 3 octombrie 2014

Scoala Sotrile Şcoala din Plaiul Câmpinei va fi demolată şi apoi reconstruităÎn cadrul şedinţei de săptămâna trecută a Consiliului Local Şotrile, s-a discutat despre un proiect delicat, dar foarte important pentru satul Plaiul Câmpinei, care face parte din această comună. Este vorba despre demolarea şcolii din sat, grav afectată în urma unor alunecări de teren şi reconstruirea imobilului. „Am primit 3 miliarde de lei vechi de la Guvern, dintr-un fond special pentru calamităţi şi ni s-a transmis că trebuie să demolăm actualul local al şcolii din satul Plaiul Câmpinei. Nu poate fi vorba de reabilitare, trebuie demolată şcoala. În urma alunecărilor de teren, clădirea nu mai prezintă nici o siguranţă în exploatare. Vom face toate studiile necesare şi apoi va trebui să obţinem toate avizele pentru construirea unui nou imobil”, a afirmat primarul Daniel Bogdan Davidescu, în şedinţa Consiliului Local.
Până la rezolvarea situaţiei, cei aproximativ 40 de copii din ciclul primar, din satul Plaiul Câmpinei, vor învăţa la Şcoala Gimnazială din Şotrile.

un comentariu to “Şcoala din Plaiul Câmpinei va fi demolată şi apoi reconstruită”


 1. unu spune:

  Sa o luam de la inceput.Mai intai sa treaca alegerile si vreo 6 luni dupa ,ca sa se stie cine va da banii.Apoi se face studiul de mediu,fezabilitate,geo care binenteles costa si depinde cine va lua banii,6luni,urmeaza proiectul,la fel il face un apropiat,care va lua cat pt un zgarie nori ca trebuiesc impartiti banii intre ei.Vine licitatia ,de si asta cu dedicatie,ca suntem in Romanica,dureaza si asta 6 luni,daca nu va fii contestata,dupa care urmeaza demolarea,cu autorizatii studii etc ,toate costa, -durata 3,4 luni cu bataie,sa vedem vechile materiale in curtea cui ajung si in sfarsit constructia in sine,achizitii,materiale ,firme ,transportatori,lemne cu padurar,cu acte ,fara,sobe ,sau centrala,mobilier,calculatoare,plasme ,internet,aprobari,cereri,elecrica,apa nova,musai si canalizare ca vrea UE,l-am uitat pe american,ca fara el nu misca nimic in lume, urmareste totul cu satelitul sau mai nou cu drona,trebuie aprobare,(a fost Ponta dar a uitat,se mai duce )Peste trei ani va fii gata ,caci se apropie alte alegeri si trebuie sa taiem o pangica ,incepe scoala si peretii incep sa crape caci noua constructie este pe vechiul teren care fuge si din cauza asta a crapat vechea scoala…Dar nu-i nimic o luam de la capat ca avem rabdare si fraieri care isi iau de la gura pt taxe si impozite.Rezultatul final din 2020 va fii o noua ruina,pe jumatate plina cu elevi pt ca romii din sat ,si alti localnici nu vor ca scoala sa le strice viata progeniturilor lor.Spor la treaba!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF