Un scenariu posibil: Traian Băsescu suspendat în noiembrie, electoratul chemat la referendum pe 14 decembrie

Categorie: Politica 17 octombrie 2014

George Severin Un scenariu posibil: Traian Băsescu suspendat în noiembrie, electoratul chemat la referendum pe 14 decembrieCine a crezut că adversarii politici ai preşedintelui Traian Băsescu au renunţat la ideea suspendării acestuia, ei bine, s-au înşelat. Încă se mai discută pe tema suspendării, se fac scenarii, se stabilesc date. Nu ştim dacă este ceva bătut în cuie sau e doar o manipulare, cert este că subiectul a fost redeschis. “Actualul preşedinte foloseşte toate mijloacele legale şi mai ales ilegale pentru a-şi promova favorita la alegerile prezidenţiale, iar dacă va continua să facă asta, există posibilitatea ca imediat după turul al doilea, poate chiar pe 17-18 noiembrie, Parlamentul să-l suspende din funcţie pe Traian Băsescu”, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, senatorul PSD George Severin. Ba, mai mult, senatorul câmpinean a menţionat ziua de 14 decembrie 2014 ca posibilă dată pentru organizarea unui referendum în vederea demiterii preşedintelui Băsescu. “Am putea ca pe 14 decembrie să avem un referendum pentru demiterea preşedintelui, referendum care ar putea să treacă de această dată, având în vedere că intră în vigoare prevederea legală conform căreia referendumul este valid dacă se prezintă la urne o treime din electoratul înscris pe listele electorale permanente. Miza acestui demers ar fi demiterea preşedintelui chiar şi numai cu o zi înainte de încheierea de drept a mandatului său”, a spus George Severin.

Întrebat dacă această idee cu suspendarea preşedintelui este doar o părere personală, un scenariu sau un plan stabilit la nivel central, senatorul PSD a evitat să dea un răspuns clar, afirmând că este “o posibilitate”.

4 comentarii to “Un scenariu posibil: Traian Băsescu suspendat în noiembrie, electoratul chemat la referendum pe 14 decembrie”


 1. dasda spune:

  Cata nerusinare aveti. Dar despre acest eveniment ce comentati domnule senator?
  http://www.radioomega.ro/50268-pliante-anti-iohannis-comandate-de-psd-gorj-florescu-nu-recunoaste-nimic.html

  RăspundeRăspunde
 2. As spune:

  D-le senator,noi avem nevoie de scenarii?De fapte concrete, cu finalizare!!!Stim cum s-a terminat ultimul referendum.Ne mai trebuie inca unul ca sa bifati o activitate?In asemenea situatie nu ma voi prezenta la vot…

  RăspundeRăspunde
 3. Toma S spune:

  O sa zica: “Nu stim nimic, suntem nevinovati”. Asa au zis si Nastase, Voiculescu si asa zice si socrul lui Ponta, Sarbu.

  RăspundeRăspunde
 4. gigi spune:

  Apucati-va de treaba si lasati scenariile

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF