3,2,1… start! În centrul Câmpinei au fost aprinse luminiţele pentru Sărbătorile de Iarnă

Categorie: Eveniment 30 noiembrie 2014

Luminite si colinde 1 3,2,1... start! În centrul Câmpinei au fost aprinse luminiţele pentru Sărbătorile de IarnăÎn acestă seară, în centrul municipiului Câmpina, în Parcul Milia, au răsunat primele colinde ale acestei ierni. Interpreţi au fost micii artişti de la Clubul Copiilor, coordonaţi de profesor Ruxandra Brezeanu. Au cântat minunat şi i-au încântat pe toţi cei prezenţi. Copii frumoşi, talentaţi, plini de farmec precum colindele pe care le-au cântat. Au fost primele colinde din această iarnă şi ele au precedat aprinderea oficială a instalaţiilor pentru Sărbătorile de Iarnă. Reprezentanţii administraţiei locale au fost cei care au pornit numărătoarea inversă şi, spre marea bucurie a copiilor (mai mici sau mai mari), centrul Câmpinei s-a luminat. Cu acest eveniment, practic, s-a deschis seria manifestărilor organizate de Primăria şi Consiliul Local Câmpina cu ocazia apropierii Sărbătorilor de Iarnă. S-au aflat, alături de câmpinenii prezenţi în Parcul Milia, la momentul aprinderii oficiale a luminiţelor de Sărbători, primarul Horia Tiseanu, administratorul public Remus Bădulescu, consilierii locali Marian Dulă, Viorel Bondoc, Daniel Telegescu, Daniel Ioniţă şi Enache Dragomir. La final, copiii au primit grâuşor din partea Primăriei Câmpina şi apoi s-au fotografiat cu Moş Crăciun. Un moş ornametal, deocamdată, dar asta până vine Moşul cel adevărat şi încărcat cu daruri.
Luminite si colinde 2 3,2,1... start! În centrul Câmpinei au fost aprinse luminiţele pentru Sărbătorile de Iarnă Luminite si colinde 3 3,2,1... start! În centrul Câmpinei au fost aprinse luminiţele pentru Sărbătorile de Iarnă Luminite si colinde 4 3,2,1... start! În centrul Câmpinei au fost aprinse luminiţele pentru Sărbătorile de Iarnă Luminite si colinde 5 3,2,1... start! În centrul Câmpinei au fost aprinse luminiţele pentru Sărbătorile de Iarnă Luminite si colinde 6 3,2,1... start! În centrul Câmpinei au fost aprinse luminiţele pentru Sărbătorile de Iarnă Luminite si colinde 7 3,2,1... start! În centrul Câmpinei au fost aprinse luminiţele pentru Sărbătorile de Iarnă Luminite si colinde 8 3,2,1... start! În centrul Câmpinei au fost aprinse luminiţele pentru Sărbătorile de Iarnă Luminite si colinde 9 3,2,1... start! În centrul Câmpinei au fost aprinse luminiţele pentru Sărbătorile de Iarnă Luminite si colinde 10 3,2,1... start! În centrul Câmpinei au fost aprinse luminiţele pentru Sărbătorile de Iarnă Luminite si colinde 11 3,2,1... start! În centrul Câmpinei au fost aprinse luminiţele pentru Sărbătorile de Iarnă Luminite si colinde 12 3,2,1... start! În centrul Câmpinei au fost aprinse luminiţele pentru Sărbătorile de Iarnă Luminite si colinde 13 3,2,1... start! În centrul Câmpinei au fost aprinse luminiţele pentru Sărbătorile de Iarnă Luminite si colinde 14 3,2,1... start! În centrul Câmpinei au fost aprinse luminiţele pentru Sărbătorile de Iarnă Luminite si colinde 15 3,2,1... start! În centrul Câmpinei au fost aprinse luminiţele pentru Sărbătorile de Iarnă Luminite si colinde 16 3,2,1... start! În centrul Câmpinei au fost aprinse luminiţele pentru Sărbătorile de Iarnă

3 comentarii to “3,2,1… start! În centrul Câmpinei au fost aprinse luminiţele pentru Sărbătorile de Iarnă”


 1. florin spune:

  Grausorul este otrava ptr şoareci. Nu publicaţi.

  RăspundeRăspunde
 2. admin spune:

  Grâuşor sau grâulet este diminutivul de la grâu. Scrie şi în DEX. Cine s-ar gândi la otrava pentru şoareci când este vorba despre o ştire cu copii, colinde şi luminiţe de Crăciun? Să fim serioşi!

  RăspundeRăspunde
 3. dan spune:

  În pasajul de la ceas nu au făcut nimic. Este cea mai frecventată zonă, aici vin bunicii cu copiii să se joace. Nimic nu au amenajat pentru ei. Acum dacă au pus niște granit amărât pe jos nu mai facem nimic acolo. Frate, parcă trăim la Uțuțoaia din Deal!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF