Apel la câmpineni, oriunde v-aţi afla: un tată şi copilul său orb au nevoie de ajutorul nostru!

Categorie: Social 27 noiembrie 2014

Sorin Lupu 2 Apel la câmpineni, oriunde v aţi afla: un tată şi copilul său orb au nevoie de ajutorul nostru!Sunt oameni care fac parte din viaţa noastră chiar dacă, uneori, nu le ştim nici măcar numele. Ani la rând, îi vedem aproape zi de zi şi atunci când, brusc, dispar din apropierea noastră, ne punem întrebări la care nici nu aşteptăm răspuns. Pentru că viaţa noastră merge mai departe, aşa cum e ea, cu bune şi cu rele. Observăm şi atât. Pentru mulţi câmpineni, un astfel de om este Sorin Lupu. Probabil că numele nu vă spune nimic. Dar dacă vorbim despre el ca despre… bărbatul care-şi plimbă zilnic fata oarbă prin Câmpina, atunci îl vedem deja în faţa ochilor, nu-i aşa? Acum este grav bolnav şi are nevoie de ajutorul nostru. Colegii de la phalert.ro au scris despre povestea tristă a acestui bărbat şi a copilului său. Ne alăturăm şi noi demersului lor de mediatiza cazul şi de a încerca, împreună cu dvs., să găsim o soluţie pentru a-l ajuta pe Sorin Lupu.

În memoria noastră, Sorin Lupu (acum are 65 ani) este un bărbat solid, cu barbă, pe care îl vedeam plimbându-şi fetiţa oarbă prin Câmpina. Dincolo de această imagine nu ştiam mai nimic. Dar dincolo de această imagine lucrurile sunt grave. Sorin Lupu şi-a crescut singur cei doi copii, după divorţul de soţie. O are pe Gabriela, fata care a rămas fără vedere, dar şi cu un handicap accentuat, la şase luni, în urma unui vaccin antipoliomelitic. Mai are un băiat plecat la muncă în Anglia. Stă cu chirie într-o locuinţă socială. În urmă cu un an a fost diagnosticat cu cancer la colon şi de atunci totul s-a schimbat. Nu că înainte ar fi fost mai bine, dar măcar putea să aibă grijă de fată. Acum, abia mai poate merge singur la baie. Singurul ajutor vine din partea fratelui său, care îi aduce cele necesare şi, din când în când, o scoate pe Gabriela la plimbare. Dar nu așa des cum o făcea tatăl, iar din această cauză fata se supără și are convulsii, fiind domolită doar cu calmante. Tatăl se gândește cu groază ce se va întâmpla cu ea, după ce el nu va mai fi.

Da, situaţia este chiar gravă. Sorin Lupu are nevoie de ajutor, are nevoie de bani pentru medicamente, are nevoie de mâncare bună pentru el şi pentru copil, are nevoie de ajutorul nostru, oameni simpli sau oameni cu bani, oameni fără funcţii sau autorităţi, parlamentari etc. Veniturile sale în mod sigur nu-i vor permite să treacă peste iarnă cu bine. Dacă vreţi, dacă puteţi, dacă ştiţi pe cineva care poate, haideţi să ajutăm acest om! Câte puţin de la fiecare dintre noi şi veţi vedea cât de mult contează! Pe numele lui Sorin Lupu a fost deschis un cont bancar unde puteţi dona bani:
CONT IBAN RO42 BACX 0000 0009 6166 6000, deschis la Unicredit Ţiriac Bank Câmpina, Titular LUPU SORIN

De asemenea, la iniţiativa lui Dan Ştefănescu, un câmpinean impresionat de povestea familiei Lupu, duminică, 30 noiembrie 2014, de la ora 11.00, la sala de sport a Liceului Tehnologic Energetic va avea loc un meci demonstrativ de baschet, iar toţi cei care vor fi prezenţi la acest meci vor putea face donaţii pentru Sorin Lupu.

4 comentarii to “Apel la câmpineni, oriunde v-aţi afla: un tată şi copilul său orb au nevoie de ajutorul nostru!”


 1. constantin andrei spune:

  Mai bine sa se stranga bani prin SMS vedeti cazul recent de la Protv .Este mai eficient si rapid.
  Sunt multi oameni ce vor sa zjute semenii lor la necaz.
  Propun aceasta schimbare rapida.

  RăspundeRăspunde
 2. Mercyana spune:

  Buna ziua!

  Se poate o adresa a familiei mai sus mentionata!

  RăspundeRăspunde
 3. Mercyana spune:

  @Mercyana:

  RăspundeRăspunde
 4. admin spune:

  Va rugam sa sunati la nr. de telefon 0726.756.203 – Dan Stefanescu

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF