Administratie publica

Încep lucrările de canalizare pe al treilea tronson al Bd. Carol I, în Cartierul Câmpiniţa

Lucrari Carol ILucrările de canalizare înaintează pe Bulevardul Carol I, în Cartierul Câmpiniţa, de astăzi intrând în lucru cel de-al treilea tronson, cuprins între Strada Rahovei şi Strada Constantin Istrati. Nu este un tronson mare, dar se va lucra la extinderea canalizării menajere atât pe Carol I, cât şi pe cele două străzi menţionate (100 m pe Rahovei şi 100 m pe Constantin Istrati) ceea ce înseamnă că în zona respectivă circulaţia va fi complet întreruptă. Termenul de realizare este de 15 zile lucrătoare, adică până la 28 noiembrie 2014, cu tot cu refacerea carosabilului. Firma executantă, Concivic Slobozia, va asigura semnalizarea corespunzătoare din punct de vedere rutier.
După cum a anunţat Primăria Câmpina, ieşirea din municipiu spre Cornu – DN1 se va face pe următorul traseu: Strada I.H. Rădulescu – Bucegi – Bogdan Vasile – Dunării – Carol I.
În sens invers, spre centrul municipiului, traseul va fi următorul: Bd. Carol I – Crângului – Bucegi – I.H. Rădulescu – Carol I. Pe Strada Crângului a fost montat un indicator de „sens unic” dinspre Bulevardul Carol I. Pe Strada Bucegi, la intersecţia cu Bogdan Vasile, a fost montat un indicator „obligatoriu la dreapta” şi „acces interzis” pe Cângului.

1 Comment

  1. Marin says:

    Atentie d-le PRIMAR,sa nu blocati circulatia pe str. Dr. Constantin Istrati tocmai acum de alegeri,acolo locuiesc cateva sute de alegatori…Daca se va bloca ,este mana d-lui Dragomir…Prietenii stiu de ce !

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *