“Vrem să vedem şi noi factura pentru miile de flyere mincinoase răspândite în localităţile cu primari ACL!”

Categorie: Politica 18 noiembrie 2014

ACL conferinta 3 Vrem să vedem şi noi factura pentru miile de flyere mincinoase răspândite în localităţile cu primari ACL!La conferinţa de presă organizată ieri de către reprezentanţii ACL din Colegiul 2 Deputaţi, primarii PDL şi PNL au vorbit despre rezultatele alegerilor prezidenţiale, despre problemele pe care le-au avut pe parcursul campaniei electorale, dar şi despre presiunile la care au fost supuşi în ultimele luni pentru a-şi părăsi partidele şi a trece la PSD. “Au pus inclusiv pe net poza mea alături de Victor Ponta. Plus sutele, miile de flyere aruncate în localităţile noastre, acelea în care noi, primarii, apărem alături de Ponta şi anunţăm că îl susţinem. Pe ce bani s-au făcut acestea, pentru că eu cred că au costat mult având în vedere hârtia de calitate şi numărul foarte mare al acestor fluturaşi?!”, a afirmat primarul comunei Proviţa de Sus, Elena Cosmoiu.
“Ne-au umplut localităţile cu asemenea mizerii! Pe ce bani? Vrem să vedem şi noi factura! Cât crede PSD că va mai merge în această ţară cu asemenea metode de manipulare şi denigrare?! Sunt şi mulţi oameni buni în PSD, cum pot accepta ei ca unii din partidul lor să facă aşa ceva, să se coboare la aşa ceva? În ziua alegerilor, mi-au trimis poliţia pe urmele consilierilor mei, pe baza unor sesizări mincinoase, venite tot de la unii din PSD. Astea le sunt metodele! Ceea ce nu înţeleg ei este faptul că poienarii au fost şi sunt alături de mine şi echipa mea, adică alături de oameni care muncesc zi de zi, nu doar în campanie electorală. PSD a condus Poiana mulţi ani şi care a fost rezultatul? Oamenii din comună ştiu foarte bine care era situaţia localităţii înainte şi câte s-au schimbat în ultimii doi ani”, a spus şi primarul de la Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu.
ACL conferinta 4 Vrem să vedem şi noi factura pentru miile de flyere mincinoase răspândite în localităţile cu primari ACL! ACL conferinta 5 Vrem să vedem şi noi factura pentru miile de flyere mincinoase răspândite în localităţile cu primari ACL!
“La Brebu, locuitorii au demonstrat încă o dată că nu acceptă minciuna, manipularea şi dezinformarea. Sunt oameni serioşi şi foarte responsabili şi le mulţumesc pentru votul acordat candidatului ACL! Un candidat extraordinar, o campanie online fără precedent şi munca noastră, discuţiile noastre cu oamenii, acestea cred eu că au stat la baza rezultatelor de la alegerile prezidenţiale de duminică. Totuşi, duelul politic nu s-a terminat, probabil că abia de acum înainte începe”, este de părere primarul comunei Brebu, Adrian Ungureanu.
“Noul preşedinte Klaus Iohannis va avea de dus o luptă grea cu rechinii din politica românească şi nu va fi deloc uşor. Aşa cum nu ne e uşor nici nouă, aici, pe bucăţica noastră, pentru că avem şi noi lupta noastră. Au împărţit banii şi au dat 120 miliarde lei vechi unei comune din zona noastră, cu primar PSD. Noi nu am primit nimic, pentru că am refuzat să trecem de partea lor. Apoi, în campanie, am avut parte numai de ‘cadouri otrăvite’ de la PSD, unele distribuite inclusiv prin medicul de familie. Acestea sunt metodele PSD. Duminică, la turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, votul românilor a fost un vot de blam pentru PSD”, a declarat primarul comunei Proviţa de Jos, Mihai Dumitrescu.
“Am mers în campania electorală cu sufletul şi vorba bună, nu cu chinezării ieftine, încercând să păcălim populaţia, aşa cum a făcut PSD. Iar oamenii au înţeles asta şi au votat ca atare”, a afirmat şi viceprimarul comunei Băneşti, Mihai Ungureanu.
“S-au folosit inclusiv de imaginea părintelui Arsenie Boca, în campania electorală. Au făcut-o fără ruşine şi fără frică de Dumnezeu. Şi uite că rezultatul a fost împotriva lor! Ce mai pot spune ei acum?!”, a mai spus Elena Cosmoiu, primarul din Proviţa de Sus.
ACL conferinta 6 Vrem să vedem şi noi factura pentru miile de flyere mincinoase răspândite în localităţile cu primari ACL! ACL conferinta 7 Vrem să vedem şi noi factura pentru miile de flyere mincinoase răspândite în localităţile cu primari ACL!
ACL Prahova a depus mai multe plângeri penale împotriva unor acţiuni ale adversarilor politici. Acestea îşi urmează acum cursul. “Noi avem conştiinţa împăcată că am respectat în totalitate legea. Înaintea primului tur de scrutin, au apărut despre mine unele articole cum că am dat mită electorală în Colegiul 2 Deputaţi. Pur şi simplu, s-au aruncat nişte vorbe denigratoare, fără nici o bază reală. Singurele lucruri pe care ACL le-a dat electoratului au fost materialele promoţionale cu candidatul nostru, calendar sau broşură, pix sau brichetă, un fes şi un fular, într-o sacoşă cu sigla ACL. Valoarea obiectelor dintr-o astfel de sacoşă nu depăşea 10 lei. Totul absolut legal. Din păcate, este foarte uşor să arunci cu vorbe, acuzaţii, denigrări, minciuni. Noi ne-am asumat tot timpul absolut toate materialele distribuite, spre deosebire de alţii!”, a declarat co-preşedintele ACL Colegiul 2 Deputaţi, Bogdan Cord.

Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF