Administratie publica

Alimentele de la UE vor fi distribuite, la Câmpina, din 7 ianuarie 2015

Alimente-UEEste o veste proastă pentru mulţi dintre beneficiarii produselor alimentare de la Uniunea Europeană, mai ales pentru cei care sperau din tot sufletul să primească aceste alimente înaintea Crăciunului. Este o realitate faptul că există oameni în municipiul Câmpina pentru care aceste produse ar fi reprezentat masa de Sărbători. Din păcate, distribuirea alimentelor va începe abia din 7 ianuarie, după cum spune Primăria Câmpina, şi asta cu mult noroc, după credem noi. Aşadar, Primăria Câmpina anunţă că produsele de la UE vor fi distribuite începând cu data de 7 ianuarie 2015, între orele 8.30-15.00, la fosta cantină a Colegiului Tehnic „Constantin Istrati” – corp A (Bd. Nicolae Bălcescu nr. 45). Distribuirea se va face pe cartiere, după un grafic stabilit de administraţia locală şi se va începe cu Cartierul Voila deoarece aici există cel mai mare număr de beneficiari. Poliţia Locală va aduce la cunoştinţă tuturor persoanelor care primesc alimente de la UE data la care sunt programate să ridice produsele.
La nivelul municipiului Câmpina, 2.647 persoane vor primi aceste ajutoare alimentare. Fiecare persoană va ridica două cutii cu produse, în total 4 l ulei, 4 kg zahăr, 6 kg făină, 6 kg mălai, 400 grame paste făinoase, 8 conserve carne de porc, 6 conserve carne de vită şi 10 pateuri de ficat.
Pentru a ridica produsele alimentare, care sunt ambalate în două pachete per persoană, şi pentru ca sistemul de distribuire să funcţioneze corespunzător, Primăria Câmpina face apel la beneficiari să se prezinte la Cantina Petrol doar la data la care sunt programaţi, cu buletinul sau cartea de identitate.

După cum poate ştiţi deja, în judeţul Prahova produsele de la UE sunt distribuite de firma Boromir, cea care a câştigat licitaţia organizată de Ministerul Fondurilor Europene. Conform graficului publicat pe site-ul Prefecturii Prahova, la Câmpina, Boromir ar fi trebuit să aducă primele produse pe 15 decembrie, lucru care nu s-a întâmplat. Conform aceluiaşi grafic, următoarele transporturi pentru Câmpina sunt programate la 19, 23, 27 şi 31 decembrie 2014.

1 Comment

  1. Felicia says:

    Asa! Bravo! Din 7 ianuarie… Oamenii nu au nevoie de alimente de sarbatori!!! Rusine!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *