Alo, Distrigaz, aici Câmpina! Ne laşi cu şanţurile până la primăvară?

Categorie: Social 8 decembrie 2014

Lucrari Distrigaz 0 Alo, Distrigaz, aici Câmpina! Ne laşi cu şanţurile până la primăvară?În mai multe zone ale municipiului Câmpina, societatea Distrigaz a efectuat lucrări de schimbare a conductei de gaze şi apoi de branşare a locuinţelor la noua conductă. Asta este vestea bună. Că s-a luat decizia schimbării integrale a conductei pe câte o stradă, pentru a se scăpa de avariile care se produceau periodic la conducta veche şi foarte uzată. Vestea proastă este că în urma lucrărilor au rămas şanţuri acoperite superficial, carosabilul nu a fost refăcut, iar străzile pe care s-a lucrat arată jalnic. Zăpada căzută la începutul săptămânii trecute s-a topit, apa bălteşte peste tot, e mizerie, sunt imagini dezolante şi, ceea ce este poate cel mai important, nu se vede nici un utilaj sau vreun picior de muncitor prin zonele în care s-a lucrat (Alexandru Ioan Cuza, Tudor Vladimirescu, Constantin Stere). Cu alte cuvinte, sunt foarte reduse şansele ca şanţurile să fie acoperite în mod corespunzător, iar stradă să fie readusă la forma iniţială. În aceste condiţii, sunt normale dezamăgirea, supărarea, revolta oamenilor care locuiesc pe străzile respective, oameni care circulă zi de zi prin acea mizerie, care-şi rup picioarele şi maşinile prin şanţurile de pe carosabil.
Lucrari Distrigaz 4 Alo, Distrigaz, aici Câmpina! Ne laşi cu şanţurile până la primăvară? Lucrari Distrigaz 2 Alo, Distrigaz, aici Câmpina! Ne laşi cu şanţurile până la primăvară? Lucrari Distrigaz 1 Alo, Distrigaz, aici Câmpina! Ne laşi cu şanţurile până la primăvară? Lucrari Distrigaz 3 Alo, Distrigaz, aici Câmpina! Ne laşi cu şanţurile până la primăvară?

3 comentarii to “Alo, Distrigaz, aici Câmpina! Ne laşi cu şanţurile până la primăvară?”


 1. popeye the sailor spune:

  niste retardati de “Dorel”…de la sapator la sef si invers.Mi-am rupt masina in santurile lor lasate asa de izbeliste si imi vine sa urlu ca … care ar trebui sa respecte contractul in care se stipuleaza clar ca la finalul lucrarii trebuie asfaltat exact cum era pana sa se sape,il doare in … de noi si sta la caldurica in biroul lui asteptand “spaga” de Craciun.Daca va prind pe strada sa vezi ce va spurc! Prostilor!

  RăspundeRăspunde
 2. eugenia spune:

  pai aratau prea bine strazile,era normal sa fie distruse,ca asa e traditia in tara asta,de ce n au facut lucrarea asta inainte de asfaltare,sau distrigaz e stat in stat,sau nu stie stanga ce face dreapta???

  RăspundeRăspunde
 3. Ioana spune:

  E cumplit ! Noroi mult , santuri adânci,apa peste tot!!!!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF