Administratie publica

Avaria de la reţeaua electrică a lăsat Colegiul Naţional „Nicolae Grigorescu” fără căldură

OLYMPUS DIGITAL CAMERAÎn Cartierul Voila, s-a produs sâmbătă o nouă avarie la reţeaua de alimentare cu energie electrică. Un copac s-a prăbuşit peste firele electrice, ceea ce a dus la întreruperea curentului în mai multe zone din municipiu. Această avarie a avut, însă şi altfel de urmări, cum ar fi defectarea centralei termice de la Colegiul Naţional „Nicolae Grigorescu”. Au fost afectate atât clădirea liceului, cât şi sala de sport. Doar copiii de la clasa zero, cei care îşi desfăşoară cursurile la demisolul sălii de sport, au fost anunţaţi să nu vină astăzi la şcoală.
După cum ne-au precizat reprezentanţii Primăriei Câmpina, angajaţii firmei care asigură mentenanţa se află la liceu şi lucrează la repararea centralei. Se speră că problema va fi rezolvată cât mai repede, astfel încât centrala să poată fi repornită.

4 Comments

  1. dan says:

    Cine știe câte alte centrale individuale, calculatoare sau alte electrocasnice s-au stricat din această cauză.

  2. ion enescu says:

    Nu este real ce spuneți, Liceu are alimentare in cablu subteran din rețeaua de 10kv, avaria din str.Voila are alimentare din linie electrica aeriana de 20kv…..centrala are un defect nu aruncați vina pe avaria din str. Voila…Mai verificați ce scrieți e bine să stați in birou…..

  3. admin says:

    Domnule Enescu, am fost acolo, la colegiu. Apoi la Primarie, proprietarul centralelor. Acesta este raspunsul primit, cel scri de noi. Daca exista o eroare, nu e eroarea noastra. Si ca o paranteza, noi nu suntem aia care scriu din birou, ci aia care alearga pe teren in fiecare zi. Se poate constata foarte usor acest lucru doar uitandu-va in urma la stirile de pe site-ul nostru.

  4. dan says:

    Enescule …!!! Tu ai lucrat la Electrica. Sau mai lucrezi. Sunteți praf nene. Așa că …. vorba aia: ciocu mic!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *