Chiriaşii din blocul ANL şi-au ales, ieri, locuinţele, în ordinea punctajului acumulat

Categorie: Administratie publica 16 decembrie 2014

ANL 1 Chiriaşii din blocul ANL şi au ales, ieri, locuinţele, în ordinea punctajului acumulat Tinerele familii care primesc repartiţii în cel de-al doilea bloc ANL din Cartierul Turnătorie şi-au ales, ieri, locuinţele. Au mers la noul bloc împreună cu reprezentanţii Primăriei şi şi-au ales casa în funcţie de punctajul acumulat de fiecare în parte. Familiile cu trei membri vor locui într-un apartament cu două camere, iar cele formate din două persoane vor avea o garsonieră. Urmează ca tinerele familii să primească cheile noilor locuinţe, după aprobarea listei cu repartiţiile de către Consiliul Local Câmpina. Aprobare care va fi dată în şedinţa de joi, 18 decembrie.
Blocul ANL din Turnătorie are şapte garsoniere şi 13 apartamente cu două camere. Două apartamente vor fi închiriate unor familii evacuate din casele retrocedate foştilor proprietari. Celelalte locuinţe din blocul ANL vor fi ocupate de tineri cu vârste sub 35 de ani. Precizăm faptul că una dintre familiile de pe lista de priorităţi a optat pentru o garsonieră (eliberată de fostul chiriaş) din blocul E13 din Cartierul Erupţiei.
Revenind la cel de-al doilea bloc ANL din Cartierul Turnătorie, vă reamintim că recepţia tehnică a acestuia a avut loc la sfârşitul lunii octombrie, în prezenţa primarului Horia Tiseanu, a directorului general al ANL – George Ciprian Stan, a reprezentanţilor firmelor care au proiectat şi executat această investiţie. După recepţia tehnică au fost rezolvate unele probleme cum ar fi obţinerea autorizaţiei ISCIR pentru lift, o revizie completă a instalaţiei electrice şi efectuarea mai multor probe la centrala termică. De asemenea, au fost amenajate aleile şi parcarea din faţa blocului, iar ulterior a fost încheiat protocolul de predare-primire a obiectivului între ANL şi Primăria Câmpina.
ANL 2 Chiriaşii din blocul ANL şi au ales, ieri, locuinţele, în ordinea punctajului acumulat ANL 3 Chiriaşii din blocul ANL şi au ales, ieri, locuinţele, în ordinea punctajului acumulat

Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF