Din Câmpina, către românii de pretutindeni: “La mulţi ani, de Ziua Naţională!”

Categorie: Eveniment 1 decembrie 2014

Ziua Nationala 0 Din Câmpina, către românii de pretutindeni: La mulţi ani, de Ziua Naţională!A nins mărunt, astăzi, peste Câmpina, dar a fost o zi frumoasă şi caldă în sufletele oamenilor, pentru că a fost Ziua Naţională a României. Şi ne referim în special la cei prezenţi în Parcul de la Soldat, acolo unde s-au desfăşurat manifestările dedicate celor 96 de ani de la Reîntregirea neamului românesc. A nins şi a fost frig, dar parcul a fost plin cu câmpineni de toate vârstele, veniţi să-şi sărbătorească ţara şi neamul, să asiste la ceremonii şi vadă parada militară, cel mai frumos moment al zilei. Totul a început cu Imnul Naţional, cântat extraordinar de Ruxandra Brezeanu, profesor de muzică şi coordonator la Clubul Copiilor. Programul manifestării de astăzi a inclus un ceremonial religios, o scurtă alocuţiune a primarului Horia Tiseanu şi depunerea de coroane la Monumentul Soldatului Necunoscut de către reprezentanţii Senatului României (fostul senator Traian Mocuţa şi actualul senator George Severin), Primăriei Câmpina, Poliţiei Municipale, Şcolii de Poliţie “Vasile Lascăr”, Inspectoratului de Jandarmi, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, partidelor politice (PNL, PSD, PP-DD, PMP şi PLR), asociaţiilor rezerviştilor din MApN şi MAI, unităţilor de învăţământ, mai multor societăţi comerciale din municipiu, Fundaţiei Medis şi Şcolii Postliceale Sanitare “Loius Pasteur”, din partea celor două spitale câmpinene şi mai multor organizaţii neguvernamentale.
La final, parada militară. După cum spuneam, defilarea Gărzii de Onoare pe Bulevardul Carol I este întotdeauna cel mai aşteptat moment, cel mai frumos şi cel mai aplaudat. Din Garda de Onoare au făcut parte efective ale jandarmilor, pompierilor militari, Poliţiei Naţionale, Poliţiei Locale, Şcolii de Agenţi de Poliţiei “Vasile Lascăr” şi Liceului Militar “Dimitrie Cantemir” din Breaza. (Mai multe fotografii găsiţi pe pagina noastră de Facebook – https://www.facebook.com/profile.php?id=100006157230388&sk=photos&collection_token=100006157230388%3A2305272732%3A69&set=a.1565299407018619.1073741837.100006157230388&type=1
Ziua Nationala 1 Din Câmpina, către românii de pretutindeni: La mulţi ani, de Ziua Naţională! Ziua Nationala 2 Din Câmpina, către românii de pretutindeni: La mulţi ani, de Ziua Naţională! Ziua Nationala 3 Din Câmpina, către românii de pretutindeni: La mulţi ani, de Ziua Naţională! Ziua Nationala 4 Din Câmpina, către românii de pretutindeni: La mulţi ani, de Ziua Naţională! Ziua Nationala 5 Din Câmpina, către românii de pretutindeni: La mulţi ani, de Ziua Naţională! Ziua Nationala 6 Din Câmpina, către românii de pretutindeni: La mulţi ani, de Ziua Naţională! Ziua Nationala 7 Din Câmpina, către românii de pretutindeni: La mulţi ani, de Ziua Naţională! Ziua Nationala 8 Din Câmpina, către românii de pretutindeni: La mulţi ani, de Ziua Naţională! Ziua Nationala 9 Din Câmpina, către românii de pretutindeni: La mulţi ani, de Ziua Naţională! Ziua Nationala 10 Din Câmpina, către românii de pretutindeni: La mulţi ani, de Ziua Naţională! Ziua Nationala 11 Din Câmpina, către românii de pretutindeni: La mulţi ani, de Ziua Naţională! Ziua Nationala 12 Din Câmpina, către românii de pretutindeni: La mulţi ani, de Ziua Naţională! Ziua Nationala 13 Din Câmpina, către românii de pretutindeni: La mulţi ani, de Ziua Naţională! Ziua Nationala 14 Din Câmpina, către românii de pretutindeni: La mulţi ani, de Ziua Naţională! Ziua Nationala 15 Din Câmpina, către românii de pretutindeni: La mulţi ani, de Ziua Naţională! Ziua Nationala 16 Din Câmpina, către românii de pretutindeni: La mulţi ani, de Ziua Naţională! Ziua Nationala 17 Din Câmpina, către românii de pretutindeni: La mulţi ani, de Ziua Naţională! Ziua Nationala 18 Din Câmpina, către românii de pretutindeni: La mulţi ani, de Ziua Naţională! Ziua Nationala 19 Din Câmpina, către românii de pretutindeni: La mulţi ani, de Ziua Naţională! Ziua Nationala 20 Din Câmpina, către românii de pretutindeni: La mulţi ani, de Ziua Naţională! Ziua Nationala 21 Din Câmpina, către românii de pretutindeni: La mulţi ani, de Ziua Naţională! Ziua Nationala 22 Din Câmpina, către românii de pretutindeni: La mulţi ani, de Ziua Naţională! Ziua Nationala 23 Din Câmpina, către românii de pretutindeni: La mulţi ani, de Ziua Naţională! Ziua Nationala 24 Din Câmpina, către românii de pretutindeni: La mulţi ani, de Ziua Naţională! Ziua Nationala 25 Din Câmpina, către românii de pretutindeni: La mulţi ani, de Ziua Naţională! Ziua Nationala 26 Din Câmpina, către românii de pretutindeni: La mulţi ani, de Ziua Naţională!

Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF