Persoanele asistate social au primit alimente pentru toată perioada Sărbătorilor de Iarnă

Categorie: Administratie publica 20 decembrie 2014

Cantina Sociala 1 Persoanele asistate social au primit alimente pentru toată perioada Sărbătorilor de IarnăÎn municipiul Câmpina sunt 98 de persoane care beneficiază de ajutor social şi care mănâncă în fiecare zi la Cantina Socială. Toate aceste persoane au primit ieri, din partea administraţiei locale, hrană pentru perioada Sărbătorilor de Iarnă, cantina fiind închisă până la 4 ianuarie 2015 inclusiv. Potrivit administratorului Cantinei Sociale, Marga Perian, fiecare asistat social primeşte, conform legii, mâncare în valoare de 6 lei pe zi. Din această sumă infimă, cantina trebuie să asigure fiecărei persoane trei feluri de mâncare (din care unul să conţină carne) şi o pâine. Pentru perioada în care Cantina Socială este închisă, fiecărui asistat social i-a revenit un pachet cu alimente în valoare de 90 lei, la care s-au adăugat produse oferite ca şi sponsorizare din partea firmelor Diavist şi Voipan.
Astfel, fiecare persoană a primit ulei, zahăr, făină, mălai, orez, portocale, cârnaţi, lebăr, un pui, un kilogram carne de porc, tobă, un baton de salam, cozonac, pâine, bomboane şi suc. Din partea administraţiei locale, la oferirea pachetelor cu alimente pentru persoanele defavorizate au fost prezenţi consilierii locali Marian Dulă şi Viorel Bondoc.
Mai precizăm un lucru. La Cantina Socială pot mânca şi pensionari cu venituri mici, cu condiţia ca aceştia să-şi plătească masa. Deja sunt câteva cazuri de persoane în vârstă, care achită 6 lei pe zi pentru a beneficia de o masă caldă, cu trei feluri de mâncare.
Cantina Sociala 2 Persoanele asistate social au primit alimente pentru toată perioada Sărbătorilor de Iarnă Cantina Sociala 3 Persoanele asistate social au primit alimente pentru toată perioada Sărbătorilor de Iarnă Cantina Sociala 4 Persoanele asistate social au primit alimente pentru toată perioada Sărbătorilor de Iarnă Cantina Sociala 5 Persoanele asistate social au primit alimente pentru toată perioada Sărbătorilor de Iarnă

Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF