Tinerii de la Rotaract Ploieşti le-au oferit daruri copiilor din Centrul familial de la Brebu

Categorie: Social 17 decembrie 2014

Rotaract 1 Tinerii de la Rotaract Ploieşti le au oferit daruri copiilor din Centrul familial de la BrebuÎn ultimele două săptămâni, Clubul Rotaract din Ploieşti a derulat un proiect umanitar foarte frumos – “Decembrie, luna cadourilor pentru copiii de la Centrul familial din Brebu”. Pornind de la ideea că este important să dăruieşti, iar darul făcut din suflet îţi poate schimba viaţa, tinerii membri ai Clubului Rotaract au decis să le ofere sărbători adevărate copiilor de la acest Centru. Proiectul a fost finalizat ieri şi nu oricum, ci acolo, la Brebu, în mijlocul celor 23 de copii. Toţi au primit daruri: ghetuţe noi, hăinuţe şi multe, multe jucării. De asemenea, Clubul Rotaract a adus la Centrul familial de la Brebu produse alimentare de bază: ulei, zahăr, făină, mălai etc.
Rotaract Ploieşti face parte din “familia Rotary”, iar membri ai acestui club ploieştean sunt tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani, care derulează diferite proiecte în folosul comunităţii. După cum ne-a precizat Andreea Stuparu, coordonatorul proiectului umanitar derulat la Brebu, darurile pentru copiii din Centrul familial au fost cumpărate din resursele financiare strânse la Balul Rotary şi din donaţiile oferite de mai multe persoane. Oricine poate contribui la derularea viitoarelor proiecte umanitare, iar persoanele care doresc sincer să facă acest lucru pot contacta Clubul Rotaract Ploieşti la adresa de e-mail: rotaractploiesti@yahoo.com.
Rotaract 2 Tinerii de la Rotaract Ploieşti le au oferit daruri copiilor din Centrul familial de la Brebu Rotaract 3 Tinerii de la Rotaract Ploieşti le au oferit daruri copiilor din Centrul familial de la Brebu Rotaract 4 Tinerii de la Rotaract Ploieşti le au oferit daruri copiilor din Centrul familial de la Brebu

Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF