Căminul Cultural din Poiana Câmpina va fi reabilitat pe banii Companiei Naţionale de Investiţii

Categorie: Administratie publica 15 februarie 2015

Camin Cultural Poiana Căminul Cultural din Poiana Câmpina va fi reabilitat pe banii Companiei Naţionale de InvestiţiiCăminul Cultural din comuna Poiana Câmpina, satul Bobolia, va fi modernizat cu bani de la bugetul de stat, prin programul „Aşezăminte culturale” derulat de Compania Naţională de Investiţii (CNI). Anul trecut, Primăria Poiana Câmpina a depus la Ministerul Dezvoltării Regionale „Proiectul privind reabilitarea, modernizarea şi dotarea Căminului Cultural de la Bobolia” şi chiar la sfârşitul lui 2014 a primit vestea cea bună referitoare la obţinerea finanţării. Lucrarea va fi realizată, după cum spuneam, prin Compania Naţională de Investiţii, iar valoarea totală a investiţiei se ridică la 1,4 milioane lei, adică 14 miliarde lei vechi. Urmează ca CNI să demareze procedurile privind achiziţia publică (licitaţia) pentru executarea lucrărilor. „Pentru noi este o veste foarte bună, deoarece degrevăm bugetul local de o cheltuială importantă. Pentru Poiana Câmpina, 14 miliarde lei vechi este o sumă mare şi nu cred că o puteam aloca într-un singur an de la bugetul local”, a declarat primarul Alin Moldoveanu.
La Căminul Cultural de la Bobolia (singurul din comuna Poiana Câmpina) vor avea loc lucrări complexe de reabilitare: finisaje interioare, finisaje exterioare, refaceri instalaţii electrice şi sanitare, reabilitare termică, izolaţii şi hidroizolaţii şi multe altele.

un comentariu to “Căminul Cultural din Poiana Câmpina va fi reabilitat pe banii Companiei Naţionale de Investiţii”


  1. As spune:

    De cand este primar Alin Moldoveanu in com.Poiana Campina(desi nu agreez partidul din care face parte)constat o permanenta schimbare in bine a fetei comunei.Deci omul sfinteste locul,nu partidul.D-le primar s-o tineti tot asa.Pe langa modernizarea acestui camin,apreciez eu ca trebuie gandita si destinatia viitoare a acestuia,cu atat mai mult in preajma acestuia aflandu-se si terenul de sport cat si izvorul de apa atat de apreciat de catre trecatori.Deasemenea,pe langa altele se impune asfaltarea completa(nu carpacirea)a soselei dintre Poiana si Cocorastii Capli.Sunt multe alte lucrari necesare si pe care probabil le aveti in vedere.

    RăspundeRăspunde


Comenteaza !


  • You Avatar
  • PUBLICITATE

    Medimfarm mica

    Nou

    Infinity Fashion

  • Comentarii recente

  • Categorii

  • Arhivă

  • Abonare la ştiri

    Introduceti adresa de email:


    RSS Feed
    ŞTIRI
    campinaph.ro
  • SPORT CÂMPINA

  • PUBLICITATE

    image description

    Servicii vidanjare

    Neptun

  • PUBLICITATE

    Reclama-centrale-2x-GIF