Câmpinenii care nu au contract cu Floricon vor fi obligaţi să plătească, la Primărie, o taxă specială de salubritate

Categorie: Administratie publica 6 februarie 2015

Salubritate Câmpinenii care nu au contract cu Floricon vor fi obligaţi să plătească, la Primărie, o taxă specială de salubritateLa sfârşitul anului trecut, în Parlament a fost aprobată Legea 99/2014 pentru modificarea şi completarea Legii serviciului de salubrizare a localităţilor. Potrivit acestui act normativ, orice proprietar de locuinţă este obligat să aibă încheiat un contract de salubritate cu un operator autorizat. În caz contrar, primăriile vor percepe o taxă specială locuitorilor care nu au contract de salubritate, iar banii încasaţi din această taxă vor fi viraţi firmei de salubritate. Concret, în cazul Câmpinei, locuitorii care nu au contract cu Floricon Salub vor fi obligaţi să plătească o taxă specială, al cărei cuantum urmează să fie stabilit de Consiliul Local. Banii încasaţi de Primărie prin perceperea acestei taxe vor fi viraţi în contul Floricon, iar operatorul de salubritate va trebui să ridice gunoiul menajer şi de la persoanele care au achitat taxa. Noua prevedere a fost introdusă, de altfel, şi în actul adiţional la Contractul de concesiune încheiat de administraţia locală cu Floricon Salub. În prezent, conform situaţiei întocmite de societatea Floricon, aproximativ 70% dintre gospodăriile din Câmpina au contract de salubritate. Tariful la gunoi este de 8,32 lei/persoană/lună (fără TVA) – în cazul populaţiei şi de 83,31 lei/mc (fără TVA) – în cazul persoanelor juridice.

un comentariu to “Câmpinenii care nu au contract cu Floricon vor fi obligaţi să plătească, la Primărie, o taxă specială de salubritate”


 1. As spune:

  Deci sa inteleg ca locuitorii care nu au incheiat contract cu firma de salubritate(cca.30%)vor fi obligati de catre Primarie sa plateasca o taxa suplimentara ce va fi virata in contul firmei?Nimic rau,dar Primaria sa-si opreasca cota parte iar catre operator sa vireze numai suma perceputa conform contractului incheiat.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF