Mărţişoare din partea primarului Alin Moldoveanu pentru elevele şi profesoarele şcolii din Poiana Câmpina

Categorie: Social 28 februarie 2015

Martisoare Poiana 1 Mărţişoare din partea primarului Alin Moldoveanu pentru elevele şi profesoarele şcolii din Poiana CâmpinaConform tradiţiei din ultimii ani, toate elevele, din clasa pregătitoare până la clasa a VIII-a, dar şi cadrele didactice de la Şcoala Gimnazială „Învăţător Ion Mateescu” din Poiana Câmpina, precum şi fetiţele de la grădiniţă şi educatoarele lor au primit mărţişoare din partea primarului comunei, Alin Moldoveanu. Acest lucru s-a întâmplat ieri, în sala de festivităţi a şcolii. Alin Moldoveanu, consilierul local Bogdan Ghimbaş şi alţi reprezentanţi ai administraţiei locale au venit în mijlocul elevelor şi profesoarelor pentru a le oferi mărţişoare şi pentru a le ura o primăvară cât mai frumoasă. Un gest frumos, aşteptat de toată lumea, pentru că, după cum spuneam anterior, este al treilea an consecutiv când primarul dăruieşte mărţişoare la şcoala din localitate.
Martisoare Poiana 2 Mărţişoare din partea primarului Alin Moldoveanu pentru elevele şi profesoarele şcolii din Poiana Câmpina Martisoare Poiana 3 Mărţişoare din partea primarului Alin Moldoveanu pentru elevele şi profesoarele şcolii din Poiana Câmpina Martisoare Poiana 4 Mărţişoare din partea primarului Alin Moldoveanu pentru elevele şi profesoarele şcolii din Poiana Câmpina Martisoare Poiana 5 Mărţişoare din partea primarului Alin Moldoveanu pentru elevele şi profesoarele şcolii din Poiana Câmpina

 

un comentariu to “Mărţişoare din partea primarului Alin Moldoveanu pentru elevele şi profesoarele şcolii din Poiana Câmpina”


 1. Impresionant , de remarcat

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm nou 2 site

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  Floricon 1

  Reclama firma paza

  Delice