Prima zi de lucru la canalizare, prima prostie marca SC Concivic

Categorie: Administratie publica 19 februarie 2015

Canalizare Istrati 1 Prima zi de lucru la canalizare, prima prostie marca SC ConcivicDupă cum scriam într-un articol anterior, societatea Concivic Slobozia a reluat astăzi lucrările de canalizare în Câmpina, pe străzile Ion Câmpineanu şi Constantin Istrati. Aici sunt lucrări începute anul trecut şi care sunt continuate acum. Ne exprimam, atunci când am scris, că poate nu vor mai exista surprize neplăcute şi că se va lucra normal şi frumos, fără incidente. Nici nu am terminat bine de scris acel articol că deja ne sunau locuitorii de pe Strada Constantin Istrati, blocaţi de Concivic în propriile curţi. Este vorba despre câmpinenii care locuiesc în acea zonă a străzii, de aproximativ 40 de metri, pe care se intervine acum la canalizare. Angajaţii Concivic s-au apucat de săpat şi au blocat strada dintr-o parte în cealaltă, după cum se poate vedea şi din imagini.
Canalizare Istrati 2 Prima zi de lucru la canalizare, prima prostie marca SC Concivic Canalizare Istrati 3 Prima zi de lucru la canalizare, prima prostie marca SC Concivic
“Au blocat strada pe latul ei şi nu am mai putut trece. Lăsăm la o parte faptul că nici măcar nu ne-au anunţat că reiau lucrarea, s-au apucat de săpat şi ne-au blocat”;
“Nu am putut pleca la serviciu cu maşinile, că ne-am trezit cu strada blocată, dar nici pe jos nu am putut trece, că au pus pământ de o parte şi de altă, pe trotuare, iar în mijloc erau utilajele lor şi săpătura. Cu greu am trecut peste maldărul de pământ să pot ajunge, totuşi, la serviciu”;
“Dacă apărea vreo problemă şi era nevoie să sunăm la 112, ambulanţa sau pompierii nu aveau cum să ajungă la noi. Oare la asta nu s-a gândit nimeni?”

Acestea sunt afirmaţiile locuitorilor de pe Strada Constantin Istrati din Cartierul Câmpiniţa. Nu credem că ar mai fi ceva de adăugat sau de comentat.

3 comentarii to “Prima zi de lucru la canalizare, prima prostie marca SC Concivic”


 1. robert spune:

  cum seful lor direct e in arest la domiciliu,,, nu mai are cine sa-i dirijeze :) ))

  RăspundeRăspunde
 2. Mihai spune:

  Ati anuntat cu c eva vreme in urma ca s-a infiinta o comisie in cadrul Consiliului Local pentru a verifica lucrarile. Consilierii nostri din acea comisie erau acolo? Sau habar nu aveau?

  RăspundeRăspunde
 3. alexandru spune:

  prima data am ramas blocat in ciment si am sunat la politie,tv si etc
  vad ca nu a fost de ajuns.
  si pe data 19.02.2015 tot eu am nimerit:)
  poate politia reuseste sa amendeze firma cu sume usturatoare pt ca ei pot sa faca asta pe partea rutiera.este bine si pt campina la buget.
  pacat ca nu am sunat la 112 sa vad daca putea sa treaca salvarea,politie,etc
  singurii care puteau trece era SMURD-UL (elicopter)
  Campina a ajuns de ………………….ACEASTA FIRMA TREBUIE INCHISA SAU LA DNA

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF