S-a finalizat licitaţia pentru modernizarea Policlinicii Municipale. Urmează semnarea contractului şi demararea investiţiei

Categorie: Administratie publica 18 februarie 2015

Policlinica Municipala S a finalizat licitaţia pentru modernizarea Policlinicii Municipale. Urmează semnarea contractului şi demararea investiţieiNu mai puţin de 10 firme au participat la licitaţia organizată de Primăria Câmpina pentru reabilitarea şi modernizarea Policlinicii Municipale. A câştigat General Service Grup 98 Bucureşti, o societate cu un portofoliu impresionant în domeniul construcţiilor. Contractul pentru executarea lucrărilor va fi semnat cel mai probabil mâine, iar după semnarea documentului vă vom putea spune şi care a fost oferta financiară cu care General Service Grup 98 a câştigat licitaţia. Lucrările de reabilitare şi modernizare a Policlinicii fac parte din proiectul “Reabilitarea, modernizarea şi echiparea Ambulatoriului integrat al Spitalului Municipal Câmpina”, în valoare de aproximativ 11,4 milioane lei, cea mai mare parte a fondurilor provenind de la Uniunea Europeană prin POR – Axa 3 – Îmbunătăţirea infrastructurii sociale. Contribuţia de la bugetul local este de doar 2%, iar termenul de implementare a proiectului este de 12 luni.

Valoarea estimată a lucrărilor de reabilitare şi modernizare este de 4,66 milioane lei (diferenţa până la valoarea totală alocată proiectului fiind pentru dotarea Policlinicii Municipale cu aparatură performantă). Dacă nu intervine nici o problemă, lucrările vor demara luna viitoare şi odată cu ele va începe şi o perioadă destul de grea pentru cadrele medicale din Policlinică şi pentru pacienţi. Potrivit managerului Spitalului Municipal Câmpina, dr. Călin Tiu, mai întâi se va sta de vorbă cu reprezentanţii firmei executante, apoi se va lua o decizie clară referitoare la activitatea medicală din ambulatoriu. Dr. Tiu spune că soluţia cea mai potrivită este mutarea tuturor cabinetelor din Policlinică în spaţiul din Strada Vasile Alecsandri, acolo unde se află secţiile de recuperare şi epidemiologie.

6 comentarii to “S-a finalizat licitaţia pentru modernizarea Policlinicii Municipale. Urmează semnarea contractului şi demararea investiţiei”


 1. wworwell spune:

  Hop si asa, firma fratelui Negoita, primarul sectorului 3, abonata la contracte cu cantec pe bani publici.

  RăspundeRăspunde
 2. constantin andrei spune:

  Semn bun,sa speram ca nu apare un inginer proiectant din politica ce schimba solutia tehnica,ca personalul primariei se implica in supervizare si control calitativ precum si graficele de lucru ,astfel incat sa se intre in normal.Sa speram ca firma castigatoare nu este controlata politic si vor aparea nereguli asa cum de fapt se intampla cu fondurile europene.Aceasta ofertare comerciala la pretul cel mai mic are si multe dezavantaje dar asta e legea .Totusi sa stam cu ochii pe ei.

  RăspundeRăspunde
 3. admin spune:

  Firma in cauza a fost infiintata in 2005 si chiar are un portofoliu impresionant, a realizat lucrari si in domeniul public si in cel privat si a mai reabilitat unitati medicale importante. S-ar putea sa faceti, totusi, o confuzie.

  RăspundeRăspunde
 4. wworwell spune:

  Eu zic sa mai verificati inca o data si sa nu va luati dupa declaratiile primarului. Cei csre locuiesc in sect 3 cunosc foarte bine firma.

  RăspundeRăspunde
 5. Andrei voila spune:

  a coincidenta ca domnul Tiu, care e de la PSD, e manager de spital unde castiga o firma de-a unui primar tot PSD?

  RăspundeRăspunde
 6. marius spune:

  sa vedeti cand vor achizitiona aparatura, pot sa pariez ca vor fi numai chinezisme la pret de aparatura performanta din UE;motivatia va fi din nou pretul cel mai mic si experienta in dotarea altor spitale.Prietenii stiu de ce!???

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF