Târgul Mierii, la cea de-a X-a ediţie. Invitat de onoare – antrenorul Octavian Bellu

Categorie: Eveniment 20 februarie 2015

Targul Mierii 11 Târgul Mierii, la cea de a X a ediţie. Invitat de onoare  antrenorul Octavian BelluAstăzi a avut loc deschiderea oficială a celei de-a X-a ediţii a Târgului Mierii, manifestare care se desfăşoară la Casa Tineretului din Câmpina până duminică, 22 februarie. Pe lângă oficialităţile locale, organizatori, comercianţi şi cumpărători, la deschidere a participat şi un invitat de onoare – Octavian Bellu, coordonatorul lotului olimpic de gimnastică, unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai îndrăgiţi antrenori din sportul românesc. “Dacă ar fi după mine, în loc de lapte şi corn, le-aş da copiilor miere, pentru că mierea este, într-adevăr, sănătate curată”, a spus Bellu la deschiderea Târgului Mierii.
În ceea ce priveşte oficialităţile locale, o prezenţă destul de “subţire” – primarul Horia Tiseanu, administratorul public Remus Bădulescu şi câţiva consilieri locali. După discuţiile destul de acide din penultima şedinţă a Consiliului Local, cu privire la finanţarea acestei manifestări considerate de mulţi o afacere privată, înţelegem reţinerea unor reprezentanţi ai administraţiei locale de a participa la partea oficială a Târgului Mierii. Oricum, primarul Horia Tiseanu şi-a exprimat speranţa că şi anii următori Consiliul Local va contribui financiar la desfăşurarea acestei manifestări. Anul acesta, contribuţia de la bugetul local a fost de 17.900 lei. Organizator – Asociaţia Apicolă Valea Prahovei.
După deschiderea oficială au urmat concursurile: Cel mai bun degustător de miere; Cel mai mare mâncător de miere; Cel mai dulce cuplu; Cel mai curajos vizitator; Concurs de fotografii pe teme apicole; Concurs de prăjituri sincere cu miere. Iar participanţi au fost destui, aşa cum se întâmplă în fiecare an. De alfel, tot ca în fiecare an, la Târgul Mierii a venit lume multă – peste 100 de comercianţi, care au avut sute de clienţi doar în prima zi.

Targul Mierii 21 Târgul Mierii, la cea de a X a ediţie. Invitat de onoare  antrenorul Octavian Bellu Targul Mierii 31 Târgul Mierii, la cea de a X a ediţie. Invitat de onoare  antrenorul Octavian Bellu Targul Mierii 4 Târgul Mierii, la cea de a X a ediţie. Invitat de onoare  antrenorul Octavian Bellu Targul Mierii 5 Târgul Mierii, la cea de a X a ediţie. Invitat de onoare  antrenorul Octavian Bellu Targul Mierii 6 Târgul Mierii, la cea de a X a ediţie. Invitat de onoare  antrenorul Octavian Bellu Targul Mierii 7 Târgul Mierii, la cea de a X a ediţie. Invitat de onoare  antrenorul Octavian Bellu Targul Mierii 8 Târgul Mierii, la cea de a X a ediţie. Invitat de onoare  antrenorul Octavian Bellu

Pentru ca participanţilor la concursurile organizate astăzi să nu li se facă rău de la atâta miere, a fost amenajat un punct medical, unde pe tot parcursul zilei s-au aflat elevi de la Şcoala Sanitară “Louis Pasteur”, pregătiţi să acorde primul ajutor. Toţi cei care au dorit să-şi măsoare gratuit tensiunea arterială au putut face acest lucru la punctul medical al AMUS.
Targul Mierii 9 Târgul Mierii, la cea de a X a ediţie. Invitat de onoare  antrenorul Octavian Bellu Targul Mierii 10 Târgul Mierii, la cea de a X a ediţie. Invitat de onoare  antrenorul Octavian Bellu

un comentariu to “Târgul Mierii, la cea de-a X-a ediţie. Invitat de onoare – antrenorul Octavian Bellu”


 1. alina spune:

  Bine ca dau banii pe toate prostiile si nu sunt in stare sa dea pt Tragul Mierii….

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF