Noul cimitir din Câmpina va costa aproape 2 milioane de lei, jumătate din preţul propus iniţial de Primărie

Categorie: Administratie publica 29 martie 2015

CL 2 Noul cimitir din Câmpina va costa aproape 2 milioane de lei, jumătate din preţul propus iniţial de PrimărieMai ţineţi minte subiectul legat de realizarea, în Câmpina, în Cartierul Slobozia, a unui cimitir care urma să coste peste 4 milioane lei, adică aproape un milion de euro? A fost un amplu subiect de dezbatere în presă, pe reţele de socializare şi la nivelul administraţiei locale, astfel încât Primăria a renunţat la ideea unui cimitir atât de scump, a refăcut studiul de fezabilitate şi a realizat un alt proiect, mult mai ieftin. Pentru că, într-adevăr, Câmpina chiar are nevoie de un nou cimitir şi se va face unul nou, care va costa 1,88 milioane lei cu tot cu TVA. Indicatorii tehnico-economici pentru noul cimitir, care se va numi „Lumina”, au fost aprobaţi la ultima şedinţă a Consiliului Local Câmpina. Cimitirul va costa, după cum spuneam, 1,88 milioane lei, va avea ca termen de execuţie 36 de luni şi va include: 4.575 locuri de înhumare, 4.635 mp alei interioare, o capelă şi trei corpuri administrative. Cimitirul se va realiza pe o suprafaţă totală de 25.512 mp.

4 comentarii to “Noul cimitir din Câmpina va costa aproape 2 milioane de lei, jumătate din preţul propus iniţial de Primărie”


 1. dasda spune:

  E bun cimitirul pe 2ha jumatate. Vom avea nevoie cand nu va mai exista nici un loc de munca in Campina. Apropos stiati ca usor usor tot orasul va muri? Cameron pleaca, Weatherford pleaca, MetalGlass se inchide in 2 saptamani, Confind o duce prost. O sa umplem cimitirele!

  RăspundeRăspunde
 2. constantin andrei spune:

  Miracol!!!!!!!!!!!deci se poate valorifica mai bine banii publici daca se doreste.
  Oare sa fie in urma dezbaterilor sau o mai mare responsabilitate in linie cu ce se intampla acum in tara?Sa speram ca nu este vreun proiect “low cost” si sa imi fie iertata gluma ,sa fie schimbata pozitia din orizontal in vertical ?sa speram ca nu, si se va schimba ceva pe termen lung in administrarea banului public.

  RăspundeRăspunde
 3. mihai spune:

  dasda lasă-ne esti liberă să pleci, Campina nu va muri indiferent și dacă se inchid toate societățile

  RăspundeRăspunde
 4. mihai d spune:

  Salut,
  nu va muri dar nici bine nu pare sa o duca.
  nu doar a nu o duce bine dar d.p.d.v. financiar pare ca se duce in jos.
  observ asta de la an la an. parca era mai animata campina inaite, terasela ceva mai pline. si parca oameni mai multi pe strada si la cumparaturi..

  Obs. inca mai sunt terase pline dar cred ca majoritatea celor care le populeaza sunt pesti :)

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF