Poliţia Locală poate primi norma de hrană. Guvernul a aprobat metodologia de acordare a acestei norme

Categorie: Administratie publica 15 martie 2015

Politia Locala 1 Poliţia Locală poate primi norma de hrană. Guvernul a aprobat metodologia de acordare a acestei normeDupă două luni şi jumătate de la intrarea în vigoare a Ordonanţei de Urgenţă 65/2014 privind norma de hrană pentru poliţiştii locali, Guvernul a aprobat şi metodologia de acordare a acestei norme de hrană, precum şi o nouă modificare la Legea Poliţiei Locale, astfel încât să nu mai existe neclarităţi. Concret, tot personalul Poliţiei Locale va beneficia de normă de hrană (agenţi locali, personal contractual, funcţionari publici). Norma de hrană va fi acordată fie în natură (prin unități proprii sau servicii externalizate), fie în bani (o alocație valorică zilnică), în funcţie de  hotărârea administraţiei publice. Norma de hrană de care vor beneficia polițiștii locali va fi suportată din bugetele locale, cu încadrarea în limitele cheltuielilor de personal. Odată clarificate aceste lucruri, poliţiştii locali vor putea primi de acum înainte norma de hrană fără alte probleme şi, cel mai probabil, vor încasa banii şi pentru lunile anterioare. Pentru că, vă reamintim, Ordonanţa 65/2014 a intrat în vigoare cu 1 ianuarie 2015, dar norma de hrană nu a fost acordată până acum deoarece toată lumea aştepta metodologia de aplicare a actului normativ. Modificarea Legii Poliţiei Locale a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 176/13 martie 2015.
La Câmpina, în baza OUG 65, Consiliul Local a aprobat încă din decembrie 2014 acordarea normei de hrană pentru Poliţia Locală, în cuantum de 24 lei/zi lucrată, suma totală alocată de la bugetul Câmpinei, în acest an, pentru norma de hrană fiind de 250.000 lei. O veste bună, aşadar, pentru Poliţia Locală Câmpina, instituţie care, la 1 aprilie 2015, împlineşte 10 ani de la înfiinţare.
Poliţia Locală Câmpina are 42 de angajaţi din care: 29 la Ordine publică şi pază obiective, 8 la Serviciul comercial, circulaţie rutieră, disciplina în construcţii şi protecţia mediului şi 5 angajaţi la Compartimentul relaţii cu publicul, dispecerat şi informatizare.

5 comentarii to “Poliţia Locală poate primi norma de hrană. Guvernul a aprobat metodologia de acordare a acestei norme”


 1. i.v. spune:

  zile calendaristice nu lucrate asa prevede og.26 , dar la Campina face legea consiliul local majoritar pdl

  RăspundeRăspunde
 2. admin spune:

  1. Consiliul Local a aprobat in unanimitate 24 lei/lucrata.
  2. Ordonanta lasa la latitudinea consiliilor locale unele prevederi.

  RăspundeRăspunde
 3. i.v. spune:

  interpretabil

  RăspundeRăspunde
 4. serbanescu spune:

  Cand vor primi si profesorii norma de hrana? Sau ei nu mananca? Nu credeti ca este o discriminare .

  RăspundeRăspunde
 5. i.v. spune:

  cati bani mai castiga pe langa un profesor si de cate indexari au beneficiat profesorii in ultimul timp si nu in ultimul rand la cata scoala se face de in paralel ne pregatim copii in particular , mai lasati CIOCUL MIC , NU STITI DECAT SA VA PLANGETI

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF