Rămânem cu “monstrul din beton”. Primăria Câmpina a pierdut procesul cu firma Erin

Categorie: Administratie publica 19 martie 2015

Turn Erin 1 Rămânem cu monstrul din beton. Primăria Câmpina a pierdut procesul cu firma ErinMagistraţii Secţiei civile de contencios administrativ şi fiscal din cadrul Tribunalului Prahova au pronunţat ieri sentinţa în Dosarul 1358/105/2009*, cel privind clădirea neterminată din centrul municipiului Câmpina. Vă reamintim că este vorba despre procesul în care părţi au fost Primăria şi Consiliul Local, pe de o parte, şi societatea Erin SRL, proprietara “turnului înclinat”, de cealaltă parte. Ei bine, instanţa a respins ca neîntemeiate toate cererile administraţiei locale şi a dat câştig de cauză firmei Erin SRL. Pe scurt, conform deciziei instanţei “se respinge cererea de anulare a contractului de concesiune nr. 4902/28.04.1995 ca neîntemeiată; se respinge cererea de constatare a dreptului de proprietate a municipiului Câmpina asupra construcţiei întemeiat pe accesiune imobiliară şi respectiv pe dispoziţiile HCL Câmpina nr. 41/25.04.2012 ca neîntemeiată”. Vă reamintim că Primăria şi Consiliul Local Câmpina au cerut anularea contractului de concesiune cu societatea Erin, obligaţia firmei respective de a readuce terenul la starea iniţială, adică să demoleze construcţia existentă şi, în subsidiar, constatarea dreptului de folosinţă gratuită a Primăriei Câmpina asupra terenului respectiv.
Instanţa a respins, aşadar, toate aceste cereri. Decizia nu este definitivă şi, cel mai probabil, va fi atacată cu recurs de avocatul administraţiei locale. Speranţe foarte mari că prin recurs se va mai schimba ceva chiar nu există, din păcate. Cu atât mai mult cu cât şi primul proces împotriva firmei Erin a fost pierdut, iar acum, iată, la rejudecare, se pierde din nou. Un gust amar, după şase ani de procese şi aproape 20 de ani de când ne uităm neputincioşi la monstrul din beton care tronează în centrul Câmpinei. Vom reveni asupra acestui subiect.

Citiţi şi:
http://www.campinaph.ro/2015/03/vrem-sa-scapam-de-turnul-inclinat-din-centrul-campinei.html

http://www.campinaph.ro/2015/03/a-19-a-amanare-in-procesul-dintre-primarie-si-societatea-erin-proprietara-turnului-inclinat-din-centrul-campinei.html

10 comentarii to “Rămânem cu “monstrul din beton”. Primăria Câmpina a pierdut procesul cu firma Erin”


 1. i.v. spune:

  cumparati-o asta este singura solutie , platiti avocatul degeaba

  RăspundeRăspunde
 2. Madalin spune:

  Dar despre cazul de vizavi, cu celalalt monstru, din sticla (Edilconst), cand scrieti ?

  RăspundeRăspunde
 3. Fofos Osegetbe spune:

  Nu cumva primaria a fost reprezentata de jurista Neagu ?! Daca da, sunt sigur ca a fost mituita de pârât sa “lase garda jos”.
  Nu face pentru prima oara asta !

  RăspundeRăspunde
 4. alina spune:

  Ii multumim d-lui primar Stanescu ca pe vremea lui s-a concesionat terenul societatii in cauza…

  RăspundeRăspunde
 5. Bogdan spune:

  Stiu ca nu suna prea bine, dar in conditiile astea, nu ne ramane decat sa speram ca vine un cutremur suficient de puternic incat sa ne scape de ea. Si da, asa cum zice cineva mai sus, n-ar fi rau sa discutam si despre cladirea Edilconst, care nu se incadreaza deloc in peisaj…

  RăspundeRăspunde
 6. constantin andrei spune:

  Interesant este faptul ca aceasta constructie nu a aparut intr-o noapte ,si Primaria are responsabilitatea ei.Proiectul nu a fost respectat se stie f.bine ,ceva nu e in regula de se lungeste atat de mult ,sau cheltuit bani publici cu avocatii primariei.Pe langa cladirea Edilconst mai este una langa Liceul N.Grigorescu abandonata ,poate ne spune primaria ce se intampla,alte procese si alti bani?

  RăspundeRăspunde
 7. AG spune:

  De ce totul se invarteste in jurul avocatilor ca nu inteleg? Avocatul face si el ce poate, dar nu te poate ,,spala de pacate,,. Sau, ma rog, nu de toate! Nu este evident ca CEVA exista la mijloc? Cu siguranta cineva stie! Si chiar daca se afla, chiar credeti ca le pasa? Noi ne dam aici cu parerea….degeaba!

  RăspundeRăspunde
 8. alaMic spune:

  Sau despre cladirea aia de deasupra terasei Aurora???

  RăspundeRăspunde
 9. Tache spune:

  Care terasa Aurora.Singurele cladiri sunt in afara de turn cea de vizavi a Edilconst si proprietatea lui Branza de la Grigorescu

  RăspundeRăspunde
 10. Nedy spune:

  Cladirea de deasupra terasei Aurora din cate am observat este terimnata si arata destul de bine. Aici se vorbeste despre ruinele orasului.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF