Asfaltare de râsu’-plânsu’, în centrul Câmpinei, în urma unei intervenţii la reţeaua de gaze

Categorie: Social 8 aprilie 2015

Asfaltare groapa gaze 1 Asfaltare de râsu plânsu, în centrul Câmpinei, în urma unei intervenţii la reţeaua de gazePe Aleea Rozelor din centrul Câmpinei, lângă Colegiul Tehnic Forestier, a avut loc o intervenţie la reţeaua de gaze. O lucrare obişnuită, pentru care Distrigaz Sud a solicitat şi obţinut de la Primăria Câmpina autorizaţie de construire, aşa cum se procedează în astfel de cazuri. Intervenţia a fost realizată de societatea General MPM Impex SRL, una dintre firmele cu care Distrigaz Sud şi Grupul GDF Suez lucrează de mai multă vreme. Până aici, nimic neobişnuit şi probabil că nici n-am fi dat importanţă acestei lucrări minore dacă nu am fi văzut cum a fost asfaltată groapa în urma intervenţiei.
Lăsăm la o parte faptul că lucrarea nu era semnalizată, iar maşinile treceau cu greu pe lângă locul unde muncitorii de la General MPM Impex SRL realizau “marea asfaltare”. O asfaltare la rece, jucată în picioare la propriu şi la figurat. Bucăţi mari de asfalt, descărcate din roabă şi sparte cu picioarele de muncitori, care apoi realizau, tot cu picioarele, complicata operaţiune de compactare.
(Imaginile reprezintă capturi după un filmuleţ postat de Facebook de un câmpinean care a filmat cu telefonul mobil întreaga poveste)
Asfaltare groapa gaze 2 Asfaltare de râsu plânsu, în centrul Câmpinei, în urma unei intervenţii la reţeaua de gaze Asfaltare groapa gaze 3 Asfaltare de râsu plânsu, în centrul Câmpinei, în urma unei intervenţii la reţeaua de gaze Asfaltare groapa gaze 4 Asfaltare de râsu plânsu, în centrul Câmpinei, în urma unei intervenţii la reţeaua de gaze

3 comentarii to “Asfaltare de râsu’-plânsu’, în centrul Câmpinei, în urma unei intervenţii la reţeaua de gaze”


 1. GABRIELA BUZATOIU spune:

  Cum ne lipsesc specialistii din licee,cand generatia de aur invata lucuri bune!
  Ma ingrijoreaza migratia tinerilor meseriasi ,acolo unde sunt nevoie de bratele lor de munca;vad in jurul meu ,aici in Grosseto-Italia cum muncesc pentru viitorul Italiei.Grossetanii au brate de munca,au fonduri sa construiasca cat mai multe apartamente ,deorece ,aici se inchiriaza apartamente noi.Romanii sunt si ei rezidenti si familisti convinsi ca aici pot munci pentru viitorul copiilor lor…

  RăspundeRăspunde
 2. nicu spune:

  Este imaginea de referință ptr tot orașul.

  RăspundeRăspunde
 3. dan spune:

  Eu am fost cel care a sunat la firma MPM la Bucuresti.
  Mi s-a spus ca au uitat de aceea groapa si ca o vor asfalta in ziua urmatoare.Au repaparat-o in halul in care vedeti si dvs.
  Rusine!!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF