Florin Dochia, Diana Trandafir şi Iulian Moreanu au câştigat concursul de manuscrise organizat de Casa de Cultură “Geo Bogza” din Câmpina

Categorie: Social 27 aprilie 2015

Concurs manuscrise Florin Dochia, Diana Trandafir şi Iulian Moreanu au câştigat concursul de manuscrise organizat de Casa de Cultură Geo Bogza din CâmpinaConsiliul Local organizează în fiecare an, prin intermediul Casei de Cultură “Geo Bogza”, un concurs de manuscrise care se adresează scriitorilor din Câmpina, premiilor constând în plata, în limita bugetului alocat, a editării/tipăririi manuscriselor câştigătoare. În acest an, la concurs au fost înscrise şase manuscrise – creaţie literară 2015, din care trei au fost declarate câştigătoare. Este vorba despre “Prins în lumea cuvintelor (3). Cărţi, opinii, întâmplări” – autor Florin Dochia, “Oraşul suspendat” – autor Diana Trandafir şi “Povestiri cu un copil” – autor Iulian Moreanu.
Juriul care a stabilit manuscrisele câştigătoare a fost format din dr. Radu Voinescu (preşedinte), prof. dr. Lucian Chişu şi prof. dr. Vasile Spiridon, toţi trei critici literari, membri ai Uniunii Scriitorilor din România.
Pentru concursul de manuscrise literare din acest an, Consiliul Local Câmpina a alocat 8.000 lei de la bugetul municipiului. Conform referatului întocmit de Casa de Cultură, banii sunt folosiţi pentru premii (tipărirea manuscriselor), plata membrilor juriului cu 500 lei fiecare, cazare şi masă pentru membrii juriului la acordarea premiilor, diplome şi materiale promoţionale.

8 comentarii to “Florin Dochia, Diana Trandafir şi Iulian Moreanu au câştigat concursul de manuscrise organizat de Casa de Cultură “Geo Bogza” din Câmpina”


 1. vasile stanga spune:

  Stai sa vad daca am priceput…!!!
  Florin Dochia a conceput si suspus spre aprobarea consiliului aceasta manifestare, iar castigator este tot Florin Dochia? Asa ca premiu pentru pensionare.

  RăspundeRăspunde
 2. vasile stanga spune:

  Responsabil de proiect: Florin Dochia ……… cu copy – paste, ca sa fiu cat mai exact.

  RăspundeRăspunde
 3. Monica Clinciu spune:

  Daca ar fi existat un regulament adevarat de organizare a acestui concurs, niciodata directorul institutiei care organizeaza nu ar fi avut cum sa castige! E ilegal, imoral si lipsit de orice etica! Nu pun la indoiala calitatile domnului Dochia si nici priceperea juriului, nici nu as fi in masura, insa asa ceva nu se poate intampla,e strigator la cer!

  RăspundeRăspunde
 4. Olgutza spune:

  Diana Trandafir este cumva fata prof Constantin Trandafir?

  RăspundeRăspunde
 5. Emil Racibit spune:

  Sunt carti pe care nu le citeste nimeni, n-au nicio valoare. Toata povestea e din ciclul Hai sa ne dam premii intre noi sa aratam ca misca, cultura din Campina. S-a auzit ceva de acesti “scriitori” in afara de presa locala? Sunt doar de umplutura, in Campina nu s-a mai intamplat ceva important in literatura de la Geo Bogza.

  RăspundeRăspunde
 6. Emil Racibit spune:

  @Olgutza:

  Da, este.

  RăspundeRăspunde
 7. Felicia spune:

  Da, este fata d-lui Trandafir si prof .la scoala ,,Al. I. Cuza”( gen 8 ), Campina.

  RăspundeRăspunde
 8. hermes spune:

  coruptie, incompatibilitate.Juriul trebuia compus din persoane din Bucuresti, sau din alt judet.Aceste “premii” nu au nicio valoare.Rusine!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF