Pe Carol I, în Cartierul Câmpiniţa, s-a circulat astăzi în voie, deşi Primăria anunţa blocarea completă a tronsonului pentru branşamente la canalizare

Categorie: Administratie publica 27 aprilie 2015

Campinita Pe Carol I, în Cartierul Câmpiniţa, s a circulat astăzi în voie, deşi Primăria anunţa blocarea completă a tronsonului pentru branşamente la canalizarePrimăria Câmpina a anunţat, săptămâna trecută, că de astăzi şi până pe 16 mai 2015 se blochează complet circulaţia pe Bulevardul Carol I, de la sensul giratoriu de la Fibec, până la ieşirea din municipiu spre Cornu. Şi asta pentru a se realiza branşamente la reţeaua de canalizare şi un canal colector pentru canalizarea menajeră. Astăzi, pe tronsonul menţionat s-a circulat în voie, nici pomeneală de zonă blocată şi de indicatoare care să interzică traficul auto. Este adevărat că nici prea mulţi muncitori n-am văzut pe acolo, iar cei pe care i-am văzut frezau asfaltul pentru săpăturile la branşamente. Şi nu erau două echipe, aşa cum s-a stabilit iniţial, ci una singură, destul de plictisită. Asta e treaba serioasă cu care ne “ameninţau” Concivic şi HidroPrahova, la începutul anului, când se vorbea despre fronturile de lucru, termene şi multe echipe pe teren, la treabă? Dacă, la Primărie, părţile implicate în proiectul de canalizare au stabilit un lucru, de ce nu se respectă şi se ajunge ca inclusiv administraţia locală să cadă în derizoriu pentru că trimite comunicate pe care nici măcar constructorul nu le ia în seamă?! Nu mai vorbim de faptul că astăzi Concivic şi Poliţia Rutieră ar fi trebuit să monteze indicatoarele privind interzicerea circulaţiei auto pe Bulevardul Carol I, în Cartierul Câmpiniţa, lucru care bineînţeles că nu s-a întâmplat. Nimeni nu ştie de ce, toată lumea ridică din umeri, iar câmpinenii suportă în continuare bătaia de joc a unor firme neserioase, care nu sunt în stare să-şi respecte angajamentele luate. Mâine mergem din nou în Cartierul Câmpiniţa, să vedem dacă se circulă, dacă se munceşte, dacă sunt indicatoare, dacă totuşi se ţine cineva de cuvânt în toată povestea asta.

4 comentarii to “Pe Carol I, în Cartierul Câmpiniţa, s-a circulat astăzi în voie, deşi Primăria anunţa blocarea completă a tronsonului pentru branşamente la canalizare”


 1. Gimi spune:

  Si riveranii ar trebui sa zboare? Si masina care diatrubuie alimente scolii de politie ar trebui sa zboare? Si masina de colectare a gunoiului menajer ar trebui sa zboare?

  RăspundeRăspunde
 2. admin spune:

  Riveranii au acces, am mentionat acest lucru in stirea anterioara, cand am prezentat comunicatul de presa al Primariei Campina.

  RăspundeRăspunde
 3. constantin andrei spune:

  Primaria Campina stie foarte bine ca la HidroPrahova e “razboi civil”si cine stie ce surprize vor mai fi….numai de canalizarea din Campina au ei timp.

  RăspundeRăspunde
 4. Aurora spune:

  Cata nesimtire, cata nesimtire, un proiect cu atatea milioane de euro de care isi bat joc niste firme de duzina. Primaria noastra chiar nu poate face nimic, trebuie sa suportam mai departe nesimtirea asta crasa?

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF