Pentru Strada Bobâlna încă se mai caută soluţii tehnice de introducere a canalizării

Categorie: Administratie publica 18 aprilie 2015

Strada Bobalna Pentru Strada Bobâlna încă se mai caută soluţii tehnice de introducere a canalizăriiDacă în ceea ce priveşte Calea Doftanei, s-a stabilit că lucrările de canalizare încep peste două săptămâni, în cazul Străzii Bobâlna nu s-a luat nici o decizie concretă. Chiar înaintea Sărbătorilor Pascale a fost realizat un nou sondaj subteran, al şaptelea efectuat pe această stradă de către firmele care execută lucrările de canalizare în municipiu. La şedinţa care a avut loc joi la Primărie şi la care au participat părţile implicate în proiectul de canalizare, s-a anunţat că rezultatele ultimului sondaj au fost transmise firmei Romair Consulting pentru analiză şi găsirea unei soluţii tehnice în vederea demarării săpăturilor. După cum se ştie deja, ca şi pe Calea Doftanei, şi pe Bobâlna există foarte multe conducte, majoritatea aparţinând societăţii Conpet. Pentru Strada Bobâlna există deja proiectul tehnic (care, probabil, va trebui modificat) şi s-a obţinut autorizaţia de construire în vederea începerii lucrărilor de canalizare. Deocamdată nu poate spune nimeni când vor începe aceste lucrări, pentru că, mai întâi, trebuie găsită o soluţie de introducere a canalizării fără să fie afectate celelalte reţele subterane.

2 comentarii to “Pentru Strada Bobâlna încă se mai caută soluţii tehnice de introducere a canalizării”


 1. constantin andrei spune:

  Nu exista solutie MINUNE decat o amplasare aeriana,daca nu exista o baza de date reala din arhivele respectivilor,iar proiectantul era obligat sa tina cont de ea, se va lucra SAPAND SI FACAND ce atata ingrijorare.Noi suntem obisnuiti cu intarzieri si calitate indoielnica .Problema cu adevarat ar fi BLOCAREA contului HIdrolectrica in cazul cand se raporteaza frauda la UE.(Consilier local din Ploiesti arestat la domiciliu cerea SPAGA de 1 mil.euro de la CAST-in presa locala Ploiesti).Daca se elimina SPAGA din aceste finantari totul poate reveni la normal,adica constructorul sa tina cont si de CALITATE.Asa ca ori proiectantul nu si-a facut temele cum trebuie si se va reflecta in costul lucrarilor ori pe loc repaus sa se astepte ce se hotaraste cu finantarea de la UE.Incurcate sunt caile domnului ce duc la cimitir ,in special pe str.Bobalna.Alternativa ar fi ca data trecuta,sa se abata atentia de catre Primarie cu poze si incompetenta firmei Concivic !!!!!!!!!!!!!!e mai simplu.

  RăspundeRăspunde
 2. nicu spune:

  Caută soluții acum? Păi ce au făcut proiectanții? Dar administrația locală? După atâta timp, caută soluții? Ei unde au trăit până acum? Toți campinenii știu că zona este împânzită cu conducte. Of, Doamne!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF