Revenim cu întrebarea adresată şi anul trecut: vă place cum arată zona pe care o administraţi, domnilor de la Ocolul Silvic?

Categorie: Social 1 aprilie 2015

Padurice DN1 1 Revenim cu întrebarea adresată şi anul trecut: vă place cum arată zona pe care o administraţi, domnilor de la Ocolul Silvic?În urmă cu un an scriam despre imaginea tristă pe care le-o oferă trecătorilor păduricea dintre Strada Plevnei, Aleea Păcii şi DN1. O zonă care pare a nimănui, dar care face parte, totuşi, din municipiul Câmpina. Şi trăgeam atunci un semnal de alarmă asupra tăierilor ilegale de arbori şi asupra gunoaielor aruncate aici. Această pădurice se află în administrarea Ocolului Silvic, iar reprezentanţii acestei instituţii ne spuneau, anul trecut, că se fac două inspecţii pe an şi că, acolo unde sunt sesizate probleme, ele vor fi remediate. A trecut un an de la articolul nostru. Credeţi că s-a schimbat ceva? Bineînţeles că nu! Sunt şi mai multe gunoaie, sunt şi mai mulţi copaci lipsă. Nimeni nu vede ce se întâmplă aici, nimeni nu ia nici o măsură, numănui nu-i pasă. Ca în multe alte situaţii de care ne lovim cu toţii zi de zi. Vă place cum arată zona pe care o administraţi, domnilor de la Ocolul Silvic? Este pe teritoriul Câmpinei, domnilor de la Primărie! În mod sigur există o pârghie legală să luaţi măsuri! Vorbim, totuşi, despre o zonă aflată la una dintre intrările în municipiul Câmpina şi nu dă bine deloc pentru o administraţie locală a unui oraş european.
(Cei interesaţi puteţi citi şi articolul din martie 2014 aici)

Padurice DN1 2 Revenim cu întrebarea adresată şi anul trecut: vă place cum arată zona pe care o administraţi, domnilor de la Ocolul Silvic? Padurice DN1 3 Revenim cu întrebarea adresată şi anul trecut: vă place cum arată zona pe care o administraţi, domnilor de la Ocolul Silvic? Padurice DN1 4 Revenim cu întrebarea adresată şi anul trecut: vă place cum arată zona pe care o administraţi, domnilor de la Ocolul Silvic? Padurice DN1 5 Revenim cu întrebarea adresată şi anul trecut: vă place cum arată zona pe care o administraţi, domnilor de la Ocolul Silvic?

un comentariu to “Revenim cu întrebarea adresată şi anul trecut: vă place cum arată zona pe care o administraţi, domnilor de la Ocolul Silvic?”


 1. Tache spune:

  Cum cobori de la Energopetrol pe str Oprescu Adrian si spre capela Hernea,vechea schela tot un asemenea peisaj.O sa aveti subiecte de scris

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF