Social

Toţi locuitorii din Poiana Câmpina vor avea peşte pe masă în Duminica Floriilor

Peste Poiana 2Locuitorii comunei Poiana Câmpina au primit astăzi peşte din partea primarului Alin Moldoveanu, pentru tradiţionala masă de Florii. Este al treilea an consecutiv când se întâmplă acest lucru. Nu mai putem vorbi despre o surpriză, pentru că oamenii s-au obişnuit cu darul primarului, dar putem vorbi despre o bucurie făcută tuturor, în special acelor familii care nu şi-ar fi putut permite să cumpere peşte de Sfintele Florii. În total, peste trei tone de peşte au fost distribuite astăzi în comună, fiecare gospodărie primind unul, doi, trei sau patru peşti, în funcţie de numărul familiilor din respectiva gospodărie şi de numărul membrilor acelor familii.
Peştele a fost cumpărat din sponsorizări şi a fost distribuit în localitate de primarul Alin Moldoveanu, viceprimarul Sergiu Constanda, mai mulţi consilieri locali şi mai mulţi locuitori care şi-au pus maşinile la dispoziţie pentru ca treaba să meargă repede şi bine. „Este al treilea an consecutiv când am vrut să le fac acest dar locuitorilor din comună. Este peşte proaspăt împărţit tuturor cetăţenilor pentru tradiţionala masă din Duminica Floriilor. Poate că unii locuitori şi-au cumparat deja peşte, alţii poate nu şi-ar fi putut permite, eu am vrut ca de pe nici o masă din Poiana Câmpina să nu lipsească mâine peştele şi să le fac tuturor o bucurie. Sper că am reuşit şi mai sper ca toţi locuitorii din comuna Poiana Câmpina să aibă o Sfântă Zi de Florii frumoasă, liniştită, alături de cei dragi!”, ne-a declarat primarul Alin Moldoveanu.
Peste Poiana 1

13 Comments

  1. Fofos Osegetbe says:

    Sponsorizări ? Ce vrăjeală ! NOMINALIZAŢI-LE

  2. Tezeu says:

    Ca pe timpuri: Omu’ si pogonu’! Acum, deocamdata, se ofera (doar) un peste pentru fiecare! In Sfanta Scriptura se vorbeste de undita. Se vede clar ca, nu mai este la moda sa te obosesti cu pescuitul. Ce vremuri bune au dat peste onorabilii ,,poienari”. Bine ca (mai) are balta peste!

  3. admin says:

    Daca nu credeti, mergeti la Primaria Poiana si solicitati factura si ordinul de insotire a marfii, sa va risipiti indoielile cu privire la legalitatea actiunii. Unul dintre sponsori este primarul, ceilalti nu doresc sa fie mentionati.

  4. nicu says:

    A dat in fiecare an.
    Sau sunteti pusi sa comentati de către cei care nu au dat nimic?

  5. As says:

    Un gest omenesc si de apreciat.Pentru unii,acest fapt poate fi considerat drept”pomana”.Sa nu uitam ca anul care se apropie vor fi alegerile locale…In ziua de azi iti da cineva ceva dezinteresat?Dupa un calcul sumar,pentru cca.3tone de peste impartit,la aprox.8,5 lei/kg,rezulta o cheltuiala de 25500 lei.Nu ar fi o suma exorbitanta pentru persoanele cu bani multi in punga.Singuri veti trage concluzii.Trecand peste toate cele…primarul actual a schimbat din temelii fata comunei,demonstrand ca se poate face ceva in folosul comunitatii daca exista vointa si interes…Asadar,felicitari d-le primar si cat mai multe realizari pentru „poienari”.

  6. belamy13 says:

    primesti…daca faci parte dintre cei..agreati de ditribuitori primariei!

  7. i.v. says:

    felicitari

  8. adina d. says:

    invidiosi mor ….pe limba lor ,si cei ce au muscat din nada au cam ramas fara… sa mearga sa cumpere ,nu merita respectul Domnului Primar …..sa ne traiti Domn Primar si la mai multi ani in comuna noastra….in acelasi timp va urez si un PASTE FERICIT…..

  9. Campineanul says:

    3 tone de peste? 3000 kg x 15lei(crap) rezulta 45000 lei, o suma imensa…DNA-ul ce asteapta? Sa vedem si noi sponsorizarile, ca la Ploiesti DNA tocmai ce a luat registrul de sponsorizari de la PNL si PSD

  10. admin says:

    Daca doriti sa vedeti sponsorizarile, adresati-va primarului Alin Moldoveanu si suntem convinsi ca va da detalii. La Primarie sau la partid, ca tot sunteti colegi. 🙂

  11. Flavius says:

    Tupeist Alin asta, DNA il ancheteaza cu terenul de fotbal si el da peste de 40.000 lei

  12. admin says:

    Intrebare: de ce l-ar ancheta DNA pe Alin Moldoveanu pentru terenul de fotbal? Terenul nu a fost niciodata al Primariei Poiana. A apartinut societatii Petroutilaj, a fost scos la licitatie de Fisc atunci cand societatea a intrat in lichidare si a fost cumparat de o firma privata. Licitatia a fost organizata de ANAF la Bucuresti. Acum, terenul este sub sechestru din cauza unor datorii pe care firma respectiva le are la stat. Si tot ANAF il vinde. Deci care e treaba Primariei Poiana si primarului?

  13. Petrica Georgescu says:

    Respect pentru domnul primar Alin Moldoveanu ! Sa ne traiti, ca ne trebuiti !

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *