Adrian Semcu, în arest la domiciliu 30 de zile

Categorie: Social 12 iunie 2015

Semcu Adrian Semcu, în arest la domiciliu 30 de zileÎnalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis ieri ca fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, Adrian Semcu, director general al HidroPrahova până în urmă cu două zile, să nu fie arestat preventiv, aşa cum au cerut procurorii DNA, ci să facă arest la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile. Vă reamintim că Adrian Semcu este cercetat de DNA pentru trafic de influenţă, în dosarul HidroPrahova, cel privind lucrările de canalizare cu fonduri europene. Potrivit procurorilor, în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova, Semcu l-a ajutat pe preşedintele Romair Consulting, Gheorghe Boeru, ca asocierea din care firma acestuia făcea parte să câștige la licitație un contract de achiziție publică, de 6 milioane euro, finanțat în mare parte din fonduri europene. Partea lui Semcu la această afacere ar fi fost de 200.000 euro, sumă din care a încasat jumătate.
Tot în arest la domiciliu a fost plasat şi preşedintele Romair Consulting, Gheorghe Boeru, pe care procurorii DNA îl acuză de dare de mită, cumpărare de influență și evaziune fiscală. Vă reamintim că, în acelaşi dosar sunt cercetate penal alte zece persoane, printre care Iulian Herţanu (cumnatul premierului Victor Ponta), Mircea Cosma – preşedintele CJ Prahova, deputaţii Vlad Cosma şi Sebastian Ghiţă.

2 comentarii to “Adrian Semcu, în arest la domiciliu 30 de zile”


 1. constantin andrei spune:

  AREST la domiciuliu?de ce nu la Beciul Domnesc,sau trebuie sa consume cei 200 mii euro furati acasa cu prietenii.Cata indulgenta in legislatie pt hotia politica.

  RăspundeRăspunde
 2. constantin andrei spune:

  Si totusi se pare ca suntem prea exigenti,din 162 mil euro sa furi 2-3 mil.euro e chiar ridicol,semnezi asemenea sume iar clasa politica mananca parizer ?inseamna ca sunt HANDICAPATI de acee trebuiesc eliminati.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF