Câmpineanca Ofelia Ureche este noul director (interimar) al HidroPrahova

Categorie: Administratie publica 12 iunie 2015

Consiliul de Administraţie al societăţii HidroPrahova s-a întrunit aseară în şedinţă pentru a desemna un nou director, în condiţiile în care Adrian Semcu, fostul director general, a fost reţinut 24 de ore de DNA, este urmărit penal pentru trafic de influenţă, iar magistraţii Înaltei Curţi de Justiţie şi Casaţie l-au plasat (de ieri) în arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile. Consiliul de Administraţie al HidroPrahova a decis ca director interimar al societăţii să fie Ofelia Beatrice Ureche, cea care, din 2011, este director tehnic de exploatare al operatorului regional de apă şi canal. Ofelia Ureche are 46 de ani şi este din Câmpina. A lucrat multă vreme în cadrul Companiei Publice de Gospodărie Comunală (fosta CPGC), unde a fost şef al secţiei de producere a apei, apoi şef al secţiei de tratare a apei.

4 comentarii to “Câmpineanca Ofelia Ureche este noul director (interimar) al HidroPrahova”


 1. Mihai Dan spune:

  Super. Pe ce stradă stă? Să-i facă Hidro un mare șanț în fața casei, o groapă…ceva, și poate își dă interesul față de lucrarea de canalizare din Câmpina.

  RăspundeRăspunde
 2. constantin andrei spune:

  E mare nevoie de transparenta si vrem sa stim ADEVARUL.Este blocata finantarea datorita fraudei? ,ce se intampla.Schimabarea conduceri nu rezolva mare lucru atat timp cat fianantarea este blocata iar grupul infractional e sub investigare spre “beciul domnesc”.

  RăspundeRăspunde
 3. Nicolae spune:

  Bineinteles ca merita sa o puna director, pe inginera Ureche.Continua ce au lasat inaintasii ei, dr.ing.Pantea si Semcu.Doar a facut parte din comisia de licitatie si ea.Circula zvonul ca era, ,favorita” lui Pantea si dupa ce s-au intors de la o conferinta din Italia,D-l Pantea a instalat-o DIRECTOR TEHNIC.Halal institutie, nu ne mai facem bine.

  RăspundeRăspunde
 4. rock spune:

  Sunt uimit! Un om așa de important de la Hidro este din Câmpina, suntem acționar semnificativ în Hidro (fără municipiul Câmpina se desființează Hidro) și totuși lucrarea este un dezastru.
  Șpagă, dezinteres sau neputință?

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF