Directorul HidroPrahova, Adrian Semcu, aşteptat degeaba să vină la Câmpina

Categorie: Administratie publica 3 iunie 2015

Adrian Semcu Directorul HidroPrahova, Adrian Semcu, aşteptat degeaba să vină la CâmpinaNoul director al societăţii HidroPrahova, Adrian Semcu, a fost aşteptat, săptămâna trecută, la Primăria Câmpina pentru discuţii pe tema lucrărilor de canalizare. Lucrări care au intrat într-un blocaj fizic şi financiar, după cum vă precizam într-un articol anterior. Semcu nu a venit, deşi îşi anunţase prezenţa. În schimb, la discuţii a participat Radu Ionescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova. “Radu Ionescu are experienţă în probleme de acest gen, el a mai fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean şi cunoaşte inclusiv probleme legate astfel de lucrări. A venit la Câmpina să vadă stadiul lucrărilor de canalizare şi să ne asculte punctele de vedere”, a precizat primarul Horia Tiseanu într-o conferinţă de presă.
Reprezentanţii administraţiei locale i-au spus vicepreşedintelui CJ toate problemele legate de lucrările de canalizare din Câmpina. Acum, depinde dacă acesta poate face ceva mai departe, lucru destul de greu de crezut.
“În mod normal, HidroPrahova trebuie să pună totul în ordine. Numai că, surprinzător, în discuţiile cu părţile implicate în lucrările de canalizare a apărut termenul de fazare, adică de amânare a lucrărilor. Deja nu se mai pune problema respectării termenului de iulie 2015, dar nici decembrie 2015, ci se vorbeşte de primăvara anului viitor sau chiar de transferul acestor lucrări într-un nou ciclu de finanţare europeană, 2016-2020. Dar nu ştiu dacă aşa ceva este posibil. Oricum, este un haos cu aceste lucrări, iar HidroPrahova nu coordonează părţile implicate în proiect. Sper, totuşi, că domnul Semcu va ajunge în curând la Câmpina şi poate va reuşi să dinamizeze cumva aceste lucrări. Altfel chiar nu văd cum s-ar putea respecta măcar termenul de decembrie 2015″, a mai afirmat primarul Horia Tiseanu.

2 comentarii to “Directorul HidroPrahova, Adrian Semcu, aşteptat degeaba să vină la Câmpina”


 1. constantin andrei spune:

  Si ce sa faca Directorul sa se apuce sa sape la santuri, sa promita ca nu se mai fura din banii europeni care sunt blocati ,ca se va termina la pastele cailor ? E jenant si penibil ce se intampla .La anul incep alegerile si poate se vor bloca precum lucrarea.

  RăspundeRăspunde
 2. Vali Neagu spune:

  Tiseanu si Semcu nu sunt in acelasi partid?

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF