Directorul HidroPrahova, Adrian Semcu, este audiat la DNA în dosarul tot mai gros privind lucrările de canalizare realizate cu fonduri europene

Categorie: Administratie publica 10 iunie 2015

Adrian Semcu Directorul HidroPrahova, Adrian Semcu, este audiat la DNA în dosarul tot mai gros privind lucrările de canalizare realizate cu fonduri europeneSă spunem că audierea lui Adrian Semcu la DNA e o lovitură de teatru, n-ar fi corect, pentru că deja nu mai miră pe nimeni nimic când vine vorba despre proiectul privind lucrările de canalizare, derulat în mai multe localităţi din judeţ (inclusiv la Câmpina), cu fonduri europene. Semcu a fost chemat astăzi la DNA Ploieşti şi audiat în Dosarul HidroPrahova, un dosar din ce în ce mai gros, mai complicat şi, din câte se pare, departe de a fi finalizat. Potrivit unor surse judiciare, Adrian Semcu ar fi cercetat pentru fapte de corupţie. El este director general al HidroPrahova de o lună şi jumătate, dar problema n-ar fi aici, ci din perioada în care Semcu era vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova. Aceleaşi surse au precizat că faptele de corupţie pe care procurorii DNA le suspectează în cazul lui Adrian Semcu sunt legate de atribuirea către Romair Consulting, în 2012, a contractului de consultanţă pentru proiectul cu fonduri europene “Reabilitarea şi modernizarea sistemelor de apă şi canalizare din judeţul Prahova”. Valoarea întregului proiect este de peste 162 milioane euro, iar valoarea contractului de consultanţă este de 6 milioane euro. Se pare că ar fi vorba despre o favorizare a firmei Romair Consulting la licitaţia organizată pentru atribuirea serviciilor de consultanţă. De altfel, astăzi a fost chemat la DNA şi Gheorghe Boeru, preşedintele firmei Romair Consulting. Vom reveni.

un comentariu to “Directorul HidroPrahova, Adrian Semcu, este audiat la DNA în dosarul tot mai gros privind lucrările de canalizare realizate cu fonduri europene”


 1. constantin andrei spune:

  E foarte clar ,se fura din banii europeni pe toate caile ,dar sa pui lupul paznic la oi e obraznicie .Problema este daca mai sunt bani de terminat lucrarea sau se asteapta noi accesari de fonduri si noi hotii,asta inseamna ca nu sunt sanse de terminat prea devreme.Se pare ca doar DNA-ul mai poate face ordine in harababura creata.sa asteptam noi dezvaluiri si surprize despre furat.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF