Ion Dragomir a obţinut un nou mandat de preşedinte al PSD Câmpina

Categorie: Politica 5 iunie 2015

PSD 1 Ion Dragomir a obţinut un nou mandat de preşedinte al PSD CâmpinaÎn această seară, la sala mică a Casei Tineretului, în prezenţa preşedintelui PSD Prahova – senatorul Daniel Savu şi a senatorului câmpinean George Severin, au avut loc alegerile pentru structura de conducere a organizaţiei locale a Partidului Social Democrat. Singurul candidat la funcţia de preşedinte, Ion Dragomir, a obţinut un nou mandat în fruntea organizaţiei. Iar vicepreşedinţi sunt Mihaela Neagu Petrovici, Gheorghe Tudor, Horaţiu Zăgan, Marius Rânciog şi Liviu Corcodel. Alegerile s-au desfăşurat fără prea multe discuţii, fără certuri, fără contestaţii, adică fără probleme.
Faptul că alegerile au mers şnur nu înseamnă neapărat că în PSD Câmpina nu există unele discuţii contradictorii sau nemulţumiri. Probabil că sunt, doar că s-a preferat ca aceste probleme să fie discutate, poate chiar tranşate, în şedinţele de la partid şi nu în şedinţa de alegeri. Oricum, la întrunirea din această seară s-a simţit în aer o oarecare tensiune, dar nu pentru că ar fi vreo problemă la Câmpina, ci din cauza situaţiei de la centru, legată de Victor Ponta. După cum probabil ştiţi deja, procurorii DNA au dispus începerea urmăririi penale împotriva premierului Victor Ponta (preşedintele PSD), în dosarul lui Dan Şova, iar preşedintele României, Klaus Iohannis, i-a cerut premierului să demisioneze. O situaţie nu tocmai plăcută pentru PSD şi liderul său. Lider căruia organizaţiile din teritoriu i-au cerut să nu demisioneze din funcţia de prim-ministru.
PSD 2 Ion Dragomir a obţinut un nou mandat de preşedinte al PSD Câmpina PSD 3 Ion Dragomir a obţinut un nou mandat de preşedinte al PSD Câmpina PSD 4 Ion Dragomir a obţinut un nou mandat de preşedinte al PSD Câmpina

un comentariu to “Ion Dragomir a obţinut un nou mandat de preşedinte al PSD Câmpina”


 1. constantin andrei spune:

  La Campina nu este nici o problema PSD-ul tace ,tace si iar tace,canalizarea e blocata coruptia continua sa fie prezenta , oare acest partid nu e interesat deloc de orasul asta? si ei asteapta DNA-ul sa clarifice ?

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF