O lume minunată, de 1 Iunie, în centrul Câmpinei

Categorie: Eveniment 1 iunie 2015

Campina 5 O lume minunată, de 1 Iunie, în centrul CâmpineiCâmpina a fost, astăzi, în sărbătoare, de Ziua Internaţională a Copilului. Iar centrul municipiul în mod clar a aparţinut sărbătoriţilor zilei. Copii mai mici sau mai mari, veseli, gălăgioşi, fericiţi, plini de energie, entuziaşti. Micii câmpineni. Pentru ei, administraţia locală a organizat mai multe acţiuni care s-au bucurat de succes. Am avut o scenă pe care s-a cântat, s-a dansat, au fost oferite momente de magie. Am avut ateliere de creaţie care, ca în fiecare an, au strâns un număr mare de participanţi. Am avut desene pe asfalt, concurs de role şi… maşini ale echipajelor de intervenţie. Maşini care, ca de fiecare dată, au fost luate cu asalt de cei mici, dar şi de cei mari. S-a făcut coadă la pompieri, coadă la poliţie, coadă la ambulanţă. De câinele – poliţist nu mai vorbim, atâta dragoste, încântare şi mângâieri probabil că nu a văzut niciodată superbul ciobănesc german, perfect dresat şi foarte răbdător. Da, a fost coadă şi la câine, pentru că toţi copiii doreau să se fotografieze cu el.
Au fost multe evenimente organizate astăzi pentru copii. Le-au meritat, ei fiind cei care creează o lume minunată pentru noi toţi.
Campina 1 O lume minunată, de 1 Iunie, în centrul Câmpinei Campina 2 O lume minunată, de 1 Iunie, în centrul Câmpinei Campina 3 O lume minunată, de 1 Iunie, în centrul Câmpinei Campina 4 O lume minunată, de 1 Iunie, în centrul Câmpinei  Campina 7 O lume minunată, de 1 Iunie, în centrul Câmpinei Campina 8 O lume minunată, de 1 Iunie, în centrul Câmpinei Campina 9 O lume minunată, de 1 Iunie, în centrul Câmpinei Campina 10 O lume minunată, de 1 Iunie, în centrul Câmpinei Campina 11 O lume minunată, de 1 Iunie, în centrul Câmpinei Campina 13 O lume minunată, de 1 Iunie, în centrul Câmpinei Campina 14 O lume minunată, de 1 Iunie, în centrul Câmpinei Campina 15 O lume minunată, de 1 Iunie, în centrul Câmpinei Campina 16 O lume minunată, de 1 Iunie, în centrul Câmpinei Campina 17 O lume minunată, de 1 Iunie, în centrul Câmpinei Campina 18 O lume minunată, de 1 Iunie, în centrul Câmpinei Campina 19 O lume minunată, de 1 Iunie, în centrul Câmpinei Campina 20 O lume minunată, de 1 Iunie, în centrul Câmpinei Campina 21 O lume minunată, de 1 Iunie, în centrul Câmpinei Campina 22 O lume minunată, de 1 Iunie, în centrul Câmpinei Campina 23 O lume minunată, de 1 Iunie, în centrul Câmpinei Campina 24 O lume minunată, de 1 Iunie, în centrul Câmpinei Campina 25 O lume minunată, de 1 Iunie, în centrul Câmpinei Campina 26 O lume minunată, de 1 Iunie, în centrul Câmpinei Campina 27 O lume minunată, de 1 Iunie, în centrul Câmpinei Campina 28 O lume minunată, de 1 Iunie, în centrul Câmpinei

Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF