Pe Strada Bobâlna va fi reparat carosabilul. Pentru canalizare nu s-au găsit soluţii

Categorie: Administratie publica 18 iunie 2015

Strada Bobalna Pe Strada Bobâlna va fi reparat carosabilul. Pentru canalizare nu s au găsit soluţiiAm scris de mai multe ori despre situaţia incredibilă de pe Strada Bobâlna din Câmpina, unde lucrările de canalizare nu pot începe pentru că… nu s-a găsit soluţia tehnică potrivită. O soluţie pe care părţile implicate în proiectul privind canalizarea o caută de prin luna martie. Toată lumea se plânge de numeroasele conducte din subteran, despre existenţa cărora se ştia, iar o confirmare în plus a venit după cele şapte sondaje subterane realizate de firmele constructoare. Rezultatele sondajelor au fost transmise proiectantului – firma Romair Consulting pentru analiză şi pentru găsirea unei soluţii tehnice în vederea demarării săpăturilor, dar nu s-a primit nici până acum un răspuns. În aceste condiţii, s-a luat decizia reparării carosabilului acolo unde a fost frezat pentru realizarea sondajelor şi în perspectiva demarării lucrărilor. Decizia readucerii carosabilului la starea iniţială a fost luată astăzi, în şedinţa care a avut loc la Primăria Câmpina, şedinţa săptămânală la care participă (teoretic) toate părţile implicate în proiectul de canalizare. Precizare – la şedinţa de astăzi nu au fost prezenţi reprezentanţii firmelor constructoare Concivic şi Cast, ci doar cei ai Primăriei şi Consiliului Local Câmpina, Romair Consulting, ADI – Apă Prahova şi un reprezentant al Unităţii de Implementare a Proiectului din cadrul HidroPrahova.
Nici în ceea ce priveşte Calea Doftanei nu s-a luat nici o decizie legată de canalizare, chiar dacă la un moment dat HidroPrahova a anunţat că lucrările încep în jurul datei de 1 mai 2015. Astăzi, 18 iunie 2015, nu se mai spune nimic despre canalizarea pe această stradă extrem de importantă.

2 comentarii to “Pe Strada Bobâlna va fi reparat carosabilul. Pentru canalizare nu s-au găsit soluţii”


 1. florin dochia spune:

  secolul e abia la început… :)

  RăspundeRăspunde
 2. constantin andrei spune:

  Pentru moment aceasta lucrare este sub ancheta DNA si banda de HOTI se mareste .Probabil ca nu mai sunt bani de modificare a proiectului,si pt cheltuieli suplimentare in aceasta etapa,probabil ca se fac analize in acest sens,haosul si debandada au pus stapanire pe lucrare.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF