S-a reluat circulaţia pe Bulevardul Carol I, în Cartierul Câmpiniţa

Categorie: Administratie publica 11 iunie 2015

Bd Carol S a reluat circulaţia pe Bulevardul Carol I, în Cartierul CâmpiniţaDe ieri după-amiază a fost reluată circulaţia rutieră pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina, în Cartierul Câmpiniţa. După o lună şi aproape trei săptămâni în care bulevardul a fost blocat din cauza lucrărilor de canalizare, restricţiile au fost ridicate, iar acum se poate ieşi din Câmpina spre Cornu şi, bineînţeles, se poate intra în municipiu dinspre Cornu şi DN1. În toată această perioadă în care bulevardul a fost blocat, s-a lucrat la branşamentele la reţeaua de canalizare şi la realizarea unui canal colector pentru canalizarea menajeră. În ultimele două zile a fost refăcut carosabilul astfel încât să se poată circula, dar nu au fost acoperite complet, încă, zonele de legătură cu curţile locuitorilor, adică acele porţiuni unde s-a săpat pentru branşamente.
Lucrările pe Carol I s-au desfăşurat destul de anevoios, termenul de finalizare fiind decalat de două ori. În mod normal, după finalizarea completă a lucrărilor de canalizare, Bulevardul Carol I ar trebui asfaltat integral, decizie care trebuie luată la nivelul administraţiei locale.
Bd Carol 1 S a reluat circulaţia pe Bulevardul Carol I, în Cartierul Câmpiniţa Bd Carol 2 S a reluat circulaţia pe Bulevardul Carol I, în Cartierul Câmpiniţa

3 comentarii to “S-a reluat circulaţia pe Bulevardul Carol I, în Cartierul Câmpiniţa”


 1. As spune:

  In sfarsit o veste buna.Refacerea completa si necesara a covorului asfaltic s-ar putea executa,cum este si normal cu restrictii pe un sens de circulatie.Asadar,doresc succes autoritatii locale in actiunile pe care le intreprinde dar sunt prea multe investitii incepute si neterminate.Cu siguranta nu se vor respecta termenele prevazute in contractele incheiate.

  RăspundeRăspunde
 2. florin dochia spune:

  mai bine prea târziu decât niciodată… :)

  RăspundeRăspunde
 3. constantin andrei spune:

  Minune ,s-a deschis fara sa se taie panglica?fara sobor de preoti sau pur si simplu DNA-ul face legea . Daca DNA-ul se misca repede si lucrarile vor fi la fel, se pare ,restul doar sedinte de consilieri si Bla,Bla,Bla.Daca grupurile infractionala se vor lichida mai repede si viata noastra va reveni spre normal.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF