Trei firme s-au înscris la licitaţia organizată de CNADNR pentru separatoare de sens pe drumurile naţionale

Categorie: Administratie publica 5 iunie 2015

Separatoare sens Trei firme s au înscris la licitaţia organizată de CNADNR pentru separatoare de sens pe drumurile naţionaleDupă cum v-am informat la momentul respectiv, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a reluat procedura de achiziţie publică pentru “parapete rigide prefabricate tip New Jersey”, adică pentru separatoare de sens din beton, care urmează să fie montate pe drumurile naţionale. Până la data limită de 15 aprilie, trei firme au depus oferte, obiectul contractului fiind achiziţia şi transportul a 23.630 metri liniari parapet cu nivel de protecţie joasă, 39.548 metri liniari parapet cu nivel de protecţie normală şi 133.224 metri liniari parapet cu nivel de protecţie înaltă, iar toate aceste tipuri de parapet trebuie să fie prevăzute cu elemente reflectorizante. Potrivit informaţiilor care ne-au fost furnizate de conducerea CNADNR, pentru DN1, pe raza judeţului Prahova, se intenţionează montarea de parapete din beton pe o lungime de 50 km, adică 50.000 ml.
A fost desemnată, deja, firma câştigătoare a licitaţiei, procedura fiind acum în faza de depunere a eventualelor contestaţii. Dacă nu se depun contestaţii, urmează semnarea contractului cu firma câştigătoare. Dacă vor exista contestaţii, comisia de specialitate va trebui să le analizeze şi să ia o decizie. Iar abia după soluţionare se va putea merge mai departe. Aşadar, a fost depăşit termenul de 1 iunie, la care se estima că va fi semnat contractul cu firma câştigătoare, contract care va avea o valabilitate de doi ani din momentul semnării.

un comentariu to “Trei firme s-au înscris la licitaţia organizată de CNADNR pentru separatoare de sens pe drumurile naţionale”


 1. mihai spune:

  Ufffff…to nu au renuntat la aceasta tampenie?

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF