Virgil Guran s-a afiliat la grupul parlamentar al PNL

Categorie: Politica 30 iunie 2015

Virgil Guran Virgil Guran s a afiliat la grupul parlamentar al PNLVirgil Guran nu mai e cu Ţepeş. L-a părăsit pentru a deveni deputat independent afiliat la Grupul parlamentar al PNL. Vineri, Guran a trimis o adresă Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, prin care anunţă că va activa în Grupul PNL, iar confirmarea oficială a venit ulterior de la conducerea Camerei, prin intermediul unui comunicat de presă. Aşadar, Virgil Guran este acum deputat independent, afiliat la Grupul parlamentar al PNL, iar acesta poate fi considerat primul pas pentru revenirea deputatului câmpinean în sânul liberalilor, ca membru cu drepturi depline, iar apoi chiar pe lista de candidaţi pentru viitoarele alegeri parlamentare.
Virgil Guran a devenit parlamentar în 2012, candidând atunci în Colegiul 2 Deputaţi (care include Câmpina şi localităţile din jur) pe listele USL, el fiind membru PNL. La începutul lunii iulie 2014, Guran părăsea PNL pentru a i se alătura fostului premier Călin Popescu Tăriceanu la noua formaţiune politică pe care acesta a creat-o – Partidul Liberal Reformator (PLR). Apoi, în februarie 2015, Virgil Guran devenea membru al Partidului România Unită, o formaţiune politică nouă, un partid naţionalist care avea ca siglă imaginea lui Vlad Ţepeş. În mai puţin de un mandat, deputatul câmpinean a schimbat trei partide, pentru a reveni acum la PNL. De fapt, mai corect spus, pentru a veni în noul PNL, acolo unde se află şi foştii săi adversari din 2012, de la locale şi parlamentare, adică pedeliştii. Bine, deocamdată, Virgil Guran este doar în Grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor, dar este o chestiune de timp înscrierea sa în PNL.

8 comentarii to “Virgil Guran s-a afiliat la grupul parlamentar al PNL”


 1. Ungureanu spune:

  Rușine Virgil guran!!

  RăspundeRăspunde
 2. Ana spune:

  Si uite asa va ajunge Guran sef la PNL in Campina cand l-or … pe Tiseanu! Si va fi seful inclusiv al celor cu care s-a “injurat” asiduu in campania din 2012, atat la locale, cat mai ales la parlamentare! Ce ti-e si cu politica asta? Mare …, mai ales cand se ocupa de ea oameni de genul lui Guran!

  RăspundeRăspunde
 3. rock spune:

  Tiseanu știa de manevra. Au un pact ascuns. Guran îl susține pe Tiseanu la locale și invers la parlamentare. Asta peste toate vociferările urmașilor lui Brătianu. Curat murdar!

  RăspundeRăspunde
 4. As spune:

  Pacat,mare pacat…Mai putem avea incredere in oamenii politici?Cat a fost si este in parlament a facut ceva concret d-l Guran pentru orasul care l-a propulsat sau in general pentru jud.Prahova?Mai putin aparitia la TV de cateva ori in care isi prezenta opiniile vis a vis de anumite aspecte(dealtfel,generalitati),in rest nimic sau poate nu stiu eu.Sunt convins ca la alegerile urmatoare povestea se va repeta,noi fiind usor de manipulat desi unora ne place sa bravam…Asa de mult vom fi bagati in seama atunci incat o sa ramanem masca…promisiuni fara numar…grija pentru apropele lor si multe altele…Se va avea in vedere si faptul ca de oameni politici va fi nevoie oricand.

  RăspundeRăspunde
 5. constantin andrei spune:

  Nu pleaca cainele de la macelarie asa usor,chiar daca PNL-ul nu vrea ,poate se intoarce si ROSCA penalul ,totul e posibil in mizeria asta de politica.

  RăspundeRăspunde
 6. Mihaela spune:

  As ca sa nu fim ipocriti, un parlamentar nu cred ca poate sa asfalteze drumuri sau sa faca blocuri, activitatea lui poate fi urmarita pe http://www.cdep.ro. Ca sa nu te mai afli in situatia de postaci intra vezi ce atributii are un deputat verifica activitatea si apoi posteaza.

  RăspundeRăspunde
 7. As spune:

  Mihaela,oare toti cei care postam pe acest site ne aflam in postura de”postaci”asa cum afirmi sau numai cei care pronunta numele unei anume persoane(in cazul de fata d-l Guran)?Ma aflam in preajma respectivului personaj atunci cand facea propaganda impreuna cu echipa sa.Promisiunile de atunci sa fi fost vorbe desarte?Am vazut si vedem cu toti la TV ce se petrece in sedintele in care se voteaza legi ca mai apoi acestea sa lase loc de interpretari.Noi,marea masa de alegatori suntem umiliti de catre unii dintre parlamentari in care ne-am pus atatea sperante.Nu are rost sa intram in polemica pe seama d-lui Guran desi constat ca il apreciezi pentru activitatea depusa.Meritul este al tau.Dar sa lasam ultimul cuvant alegatorilor.

  RăspundeRăspunde
 8. DIDA spune:

  Acest traseist politic,GURAAAAA-N,(psd,pnl,plr,pru,pnl)este un MEDIOCRU ordinar.Am fost păcăliti toti acesti ani de PNL.Acum,GURAN cu Tiseanu s-au aliat si vor un nou mandat de prietenie in Câmpina. Vor să-l inlăture de la candidatură pe IONITĂ DANIEL,probabil, candidat ALDE la primăria orasului.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF