Ziua Drapelului Naţional, sărbătorită la Câmpina pe o ploaie torenţială

Categorie: Eveniment 27 iunie 2015

Ziua Drapelului 1 Ziua Drapelului Naţional, sărbătorită la Câmpina pe o ploaie torenţialăA plouat torenţial ieri, la Câmpina, de Ziua Drapelului Naţional, iar ceremonia dedicată acestei sărbători a durat doar câteva minute. Totuşi, au fost câteva minute emoţionante trăite de cei prezenţi, la sfinţirea Drapelului Naţional de către părintele Vicenţiu Ieşeanu şi la înălţarea lui pe catargul din centrul municipiului. Din păcate, fundalul sonor a fost asigurat doar de ploaie, pentru că administraţia locală nu a găsit o soluţie (tehnică) pentru ca în acele momente să se audă şi Imnul Naţional. Din fericire, s-a găsit o soluţie pentru atelierele de creaţie. Acestea au fost amenajate pe terasa Pizzeriei “Bella Italia” din Parcul de la Soldat, iar copiii prezenţi şi-au dat frâu liber imaginaţiei şi au creat tot felul de obiecte având ca tematică Drapelul Naţional.
Acţiunile dedicate Zilei Drapelului au fost organizate de Biblioteca Municipală “Dr. C.I. Istrati” cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Câmpina. Ziua Drapelului Naţional a fost sărbătorită pentru prima dată în 1998. Este o sărbătoare naţională, instituită pentru a marca data de 26 iunie 1848, atunci când Guvernul revoluţionar a decis ca Tricolorul – roşu, galben şi albastru – să reprezinte steagul naţional al tuturor românilor.
Ziua Drapelului 2 Ziua Drapelului Naţional, sărbătorită la Câmpina pe o ploaie torenţială Ziua Drapelului 3 Ziua Drapelului Naţional, sărbătorită la Câmpina pe o ploaie torenţială Ziua Drapelului 4 Ziua Drapelului Naţional, sărbătorită la Câmpina pe o ploaie torenţială Ziua Drapelului 5 Ziua Drapelului Naţional, sărbătorită la Câmpina pe o ploaie torenţială Ziua Drapelului 6 Ziua Drapelului Naţional, sărbătorită la Câmpina pe o ploaie torenţială Ziua Drapelului 7 Ziua Drapelului Naţional, sărbătorită la Câmpina pe o ploaie torenţială Ziua Drapelului 8 Ziua Drapelului Naţional, sărbătorită la Câmpina pe o ploaie torenţială Ziua Drapelului 9 Ziua Drapelului Naţional, sărbătorită la Câmpina pe o ploaie torenţială

Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF