De astăzi, pensionarii din Câmpina au un club unde să se recreeze şi să socializeze

Categorie: Administratie publica 10 iulie 2015

Clubul Pensionarilor 1 De astăzi, pensionarii din Câmpina au un club unde să se recreeze şi să socializezeCâmpina are, de astăzi, un club al pensionarilor. La doi ani după aprobarea, de către Consiliul Local, a proiectului privind înfiinţarea Clubului Pensionarilor, iată că s-a reuşit şi inaugurarea acestuia. Nu ştim de ce a durat atât, mai ales că investiţia este modică şi realizată din sponsorizări. Dar bine că iniţiativa administraţiei locale a fost dusă la bun sfârşit, iar pensionarii câmpineni au acum un loc unde să se recreeze şi să socializeze. Clubul Pensionarilor a fost amenajat în două săli din incinta Căminului Petrol, va fi deschis de luni până vineri, între orele 9.00-19.00, iar sâmbăta între orele 9.00-13.00, iar accesul va fi permis pe baza carnetului de membru. De acest club se va ocupa Roxana Angheloiu, coordonatorul Secţiei de limba engleză a Bibliotecii Municipale Câmpina. Clubul Pensionarilor 3 De astăzi, pensionarii din Câmpina au un club unde să se recreeze şi să socializeze
Inaugurarea de astăzi a fost făcută cu mare fast, în prezenţa foarte multor oficialităţi. Alături de primarul Horia Tiseanu, de câţiva consilieri locali, de directori ai instituţiilor publice din Câmpina şi de părintele protopop Grigore Melnic, s-au aflat prefectul Rodica Paraschiv, vicepreşedintele Consiliului Judeţean – Radu Ionescu, reprezentanţi ai unor asociaţii de pensionari, ai Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, cadre militare în rezervă şi retragere, foştii primari ai Câmpinei – Petre Câmpeanu, Eugen Bucur şi Gheorghe Tudor. Din fericire, cele două săli unde va funcţiona Clubul Pensionarilor au fost renovate şi amenajate. Din păcate, restul clădirii continuă să arate jalnic şi înauntru, dar şi pe dinafară, după cum se poate vedea şi din imagini. Inaugurarea a avut loc în curtea interioară a clădirii, iar pentru toţi cei prezenţi a dansat Ansamblul Folcloric “Ghiocelul” al Casei de Cultură “Geo Bogza”.
La Clubul Pensionarilor vor fi organizate tot felul de activităţi culturale, religioase, recreative, distractive, de socializare şi petrecere a timpului liber. Printr-un acord de colaborare încheiat cu Asociaţia Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, la noul club se vor asigura şi servicii socio-medicale, iar pentru membrii clubului vor fi organizate diverse excursii.

Clubul Pensionarilor 2 De astăzi, pensionarii din Câmpina au un club unde să se recreeze şi să socializeze Clubul Pensionarilor 4 De astăzi, pensionarii din Câmpina au un club unde să se recreeze şi să socializeze Clubul Pensionarilor 5 De astăzi, pensionarii din Câmpina au un club unde să se recreeze şi să socializeze Clubul Pensionarilor 6 De astăzi, pensionarii din Câmpina au un club unde să se recreeze şi să socializeze Clubul Pensionarilor 7 De astăzi, pensionarii din Câmpina au un club unde să se recreeze şi să socializeze Clubul Pensionarilor 8 De astăzi, pensionarii din Câmpina au un club unde să se recreeze şi să socializeze Clubul Pensionarilor 9 De astăzi, pensionarii din Câmpina au un club unde să se recreeze şi să socializeze

5 comentarii to “De astăzi, pensionarii din Câmpina au un club unde să se recreeze şi să socializeze”


 1. T.T. spune:

  Atata fast si atata lume, pentru ce? Primarului nostru nu i-o fi fost rusine de cum arata cladirea in care se afla Clubul Pensionarilor?

  RăspundeRăspunde
 2. Iancu Daniela spune:

  Foarte buna aceasta initiativa mai ales intr/un oras cu multi pensionari. Cam deprimanta imaginea cladirii, e adevarat. Nu am mai fost pe acolo de multa vreme si nu stiam ca arata asa de rau cladirea aceia. Oare nu s/ar gasi sponsori pentru o renovare generala?

  RăspundeRăspunde
 3. constantin andrei spune:

  Cu 28 de mii euro bani aruncati in afara tarii pe masina Primarului se putea renova mai mult(in LOGAN tusea).PENIBIL si JENANAT cata IPOCRIZIE.Bani sunt dar prost dirijati dupa chipul si asemanarea lor.E nevoie de schimbare de MENTALITATE si totul e mai usor .apropo ,nu se pot lua fonduri europene?Primaria a imprumutat orasul cu bani multi pe cati ani??/?iar alte 14 milioane asteapta cum zice Vicele,oare el de ce nu este in poza e in concediu dar cu plata.PENIBIL.

  RăspundeRăspunde
 4. Mihai Als. spune:

  Admirabila ultima poza ! Cei trei primari care au facut cinste Campinei ! Ca asta din urma, mai bine s-ar duce sa-si plimbe pruncul in parc, ca bunicii ! Tin minte ca Petrica Campeanu, pe vremea Regretatului, le asigura motorina ciobanilor de la Sibiu, numai sa vina sa vanda, in piata la Campina, brinza si carne de oaie ! Tot respectul pentru cei trei, si fotografului totodata !

  RăspundeRăspunde
 5. Ion Costea spune:

  Decat bani la biserici care oricum iau bani de la cetateni altfel esti,,cantat”de preoti daca nu dai mai bine renoveaza baza Petrol (cu tot cu Sala de sport) a sectiei atletism.Peisajul asta ,,rap” a aparut de cand dl Chiriacescu admin delegat al Colegiului Istrati a iesit la pensie.Cine sa le ingrijeasca spatiile…functioneaza decat atelierele si biblioteca scolii in locatia din Balcescu

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF