Expoziţie de costume populare organizată de localităţile care fac parte din GAL “Dealurile Sultanului”

Categorie: Social 22 iulie 2015

Expozitie 1 Expoziţie de costume populare organizată de localităţile care fac parte din GAL Dealurile SultanuluiLa Căminul Cultural din comuna Valea Lungă (judeţul Dâmboviţă) a fost amenajată şi se poate vizita în aceste zile o expoziţie de costume populare, dar şi alte obiecte tradiţionale. Acestea sunt reprezentative pentru localităţile care fac parte din GAL “Dealurile Sultanului”: Proviţa de Sus – judeţul Prahova şi comunele Vişineşti, Iedera, Vârfuri şi Valea Lungă – judeţul Dâmboviţa. Expoziţia se numeşte “Identităţi culturale itinerante” şi este organizată în cadrul unui program european de promovare a tradiţiilor şi obiceiurilor româneşti din mediul rural. Toate obiectele au fost puse la dispoziţia organizatorilor de locuitori din comunele menţionate.
GAL “Dealurile Sultanului” este un grup de acţiune locală, o entitate care să sprijine localităţile membre în relaţia cu organismele Uniunii Europene. Prin GAL se pot atrage fonduri europene pentru diverse proiecte: dezvoltarea infrastructurii; dezvoltarea activităţilor agricole, a turismului rural; conservarea şi valorificarea patrimoniului cultural şi architectural tradiţional românesc; proiecte comune între mai multe localităţi etc. Din acest an, în GAL “Dealurile Sultanului” vor intra şi alte localităţi, toate din Prahova: Poiana Câmpina, Adunaţi, Talea, Comarnic, Secăria şi Filipeştii de Pădure.
Expozitie 5 Expoziţie de costume populare organizată de localităţile care fac parte din GAL Dealurile Sultanului Expozitie 4 Expoziţie de costume populare organizată de localităţile care fac parte din GAL Dealurile Sultanului Expozitie 3 Expoziţie de costume populare organizată de localităţile care fac parte din GAL Dealurile Sultanului Expozitie 2 Expoziţie de costume populare organizată de localităţile care fac parte din GAL Dealurile Sultanului Expozitie 6 Expoziţie de costume populare organizată de localităţile care fac parte din GAL Dealurile Sultanului

Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF