O săptămână cu peripeţii pentru arteziana din centrul Câmpinei

Categorie: Administratie publica 30 iulie 2015

Fantana 1 O săptămână cu peripeţii pentru arteziana din centrul CâmpineiFântâna arteziană din Parcul Milia este funcţională de exact o săptămână şi se bucură de mare succes în rândul câmpinenilor. Toată lumea o admiră şi o fotografiază de dimineaţa până seara. Dacă la o “bucăţică” de arteziană se bucură lumea atât de mult, nici nu vrem să ne gândim care ar fi fost reacţia publicului dacă s-ar fi realizat, la Câmpina, o arteziană muzicală de genul celei de la Craiova sau… Barcelona! Revenind la micuţa noastră fântână din centrul localităţii, să ştiţi că nu este vedetă pe nedrept. Lăsăm la o parte treaba cu bucuria copiilor şi fotografiile părinţilor. Ne referim acum doar la peripeţii. Au fost probleme încă de la montare, din cauza unor racorduri îmbinate greşit. S-au rezolvat. Apoi, fântâna a fost pornită pentru ca, ulterior, să se descopere că în jurul ei nu a fost realizat un sistem de scurgere a apei, nu există acele grătare prin care să se scurgă apa, aşa cum poate aţi văzut la arteziene similare din alte localităţi. La jet maxim şi vânt, apa din fântâna noastră ajungea în exteriorul bazinului, iar de aici pe trotuar la vale şi apoi pe carosabil. Până la urmă, cineva cu putere de decizie, probabil, a remarcat apa de pe trotuar şi… jeturile fântânii au fost reglate. Aventurile nu se opresc aici. De această dată, însă, din cauza lipsei de bun simţ a unor cetăţeni. La începutul acestei săptămâni, cineva a turnat detergent în fântână, iar bazinul s-a umplut de clăbuci. Mai mult, altcineva a încercat să înfunde fântâna cu tot felul de mizerii, iar alţii au aruncat aici sticle de plastic. Apa a fost oprită, iar muncitorii au curăţat fântâna şi de gunoaie, şi de detergent.
Avem, aşadar, o fântână arteziană în centrul Câmpinei. A costat 71.083 lei, fără TVA, din banii noştri, ai câmpinenilor. Are program de funcţionare – zilnic, între orele 9.30 – 23.30. Că e mică, mare, frumoasă sau urâtă, că i-a luat locul bustului lui Hasdeu, că era mai potrivită statuia, că trebuia adus Soldatul şi montată în locul lui fântâna, deja nu mai contează. Decizia a fost luată, fântâna montată, apa curge, poate ar trebui să ne oprim noi…
Fantana 2 O săptămână cu peripeţii pentru arteziana din centrul Câmpinei Fantana 3 O săptămână cu peripeţii pentru arteziana din centrul Câmpinei
Fantana O săptămână cu peripeţii pentru arteziana din centrul Câmpinei

4 comentarii to “O săptămână cu peripeţii pentru arteziana din centrul Câmpinei”


 1. c spune:

  Camere de supraveghere si arsi la buzunar!!! Dar rau ca sa se invete minte si altii (500 – 1000 de lei)…

  RăspundeRăspunde
 2. Alina Mihaela spune:

  Foarte frumoasa abia astept sa vin acasa sa vad , felicitarii si tinetio tot asa cu schimbarile caci avem un orasi foarte frumos !

  RăspundeRăspunde
 3. Tezeu spune:

  Este atat de importanta aceasta fantana? In Campina nu se petrec si lucruri serioase?Nu era mai bine sa avem o scena ultramoderna, permanenta, la intersectia Carol I cu Doftanei si Culturii?Asta, asa,ca metoda de irosit banii publici.

  RăspundeRăspunde
 4. cornel spune:

  apa toata este pe sosea ,de ce?

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF