Carmen Angelescu este noul director al Colegiului Naţional “Nicolae Grigorescu” din Câmpina

Categorie: Social 28 august 2015

Colegiul Grigorescu Carmen Angelescu este noul director al Colegiului Naţional Nicolae Grigorescu din CâmpinaPrin dispoziţie a Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova, Carmen Angelescu a fost numită director interimar al Colegiului Naţional “Nicolae Grigorescu” până la organizarea concursului pentru ocuparea definitivă a postului. Post devenit vacant după pensionarea Gabrielei Tănase, cea care a condus mulţi ani la rând această unitate de învăţământ, un adevărat simbol al Câmpinei. Carmen Angelescu are 53 de ani şi de aproape 28 de ani este profesor de matematică, fiind şi membru al Societăţii de Ştiinţe Matematice din România. A predat la Colegiul Tehnic Forestier şi apoi la Colegiul Naţional “Nicolae Grigorescu”. Oficial, noul director îşi preia postul de la 1 septembrie.

6 comentarii to “Carmen Angelescu este noul director al Colegiului Naţional “Nicolae Grigorescu” din Câmpina”


 1. elev spune:

  Pe bune???!!!

  E un om foarte bun/bland, de nota 10, dar nu are taria sau calitatile necesare sa conduca o scoala. Ma rog, e mai usor atunci cand sotul e (aproape) inspector general, profitand de demiterea precedentului inspector. Demisie care s-a datorat unor transferuri dubioase de copii despre care, bineinteles, dl. Angelesscu nu a stiut absolut nimic.

  Succes.

  RăspundeRăspunde
 2. radu spune:

  =))
  Dar nu ati preciza si ca barbasu (si el proaspat uns inspector general) e cel care a numit-o

  RăspundeRăspunde
 3. admin spune:

  Pe de alta parte, poate ar fi bine de stiut si faptul ca functia de director al CNNG nu este una usoara si implica responsabilitati foarte mari. Poate tocmai de aceea s-a gasit foarte greu o persoana care sa accepte aceasta functie dupa pensionarea doamnei Tanase.

  RăspundeRăspunde
 4. Profesor spune:

  Informatia publicata in presa campineana nu este adevarata. Nu exista o decizie a Inspectorului Scolar General in acest sens, schimbarile de la nivelul conducerii Inspectoratului Scolar Judetean Prahova generand necesitatea unei noi consultari a Consiliului Profesoral cu privire la numirea noului director.

  RăspundeRăspunde
 5. admin spune:

  Sa stiti ca presa locala nu a inventat aceasta informatie. S-a discutat despre asta la ultima sedinta a Consiliului Local Campina si anuntul a fost facut de consilieri care sunt membri in CA de la Colegiul National “Nicolae Grigorescu”.

  RăspundeRăspunde
 6. Margelatu' spune:

  Oare care este culoarea politica a dlui Anghelescu ?

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF