Marius Vişan, până acum singurul candidat la funcţia de director (plin) al Poliţiei Locale Câmpina

Categorie: Administratie publica 3 august 2015

Marius Visan 1 Marius Vişan, până acum singurul candidat la funcţia de director (plin) al Poliţiei Locale CâmpinaActualul director interimar al Poliţiei Locale Câmpina, Marius Vişan, şi-a depus dosarul pentru concursul care va avea loc pe 24 şi 26 august, pentru funcţia de director (plin) al instituţiei. Până în prezent, Marius Vişan este singurul candidat, dar înscrieri se pot face până la 12 august. Oricum, Vişan are şanse mari să scape de interimat şi să devină directorul executiv al Poliţiei Locale Câmpina şi n-ar mira pe nimeni dacă la concurs nu s-ar mai înscrie nici un candidat. Deşi, la un moment dat, se vehiculau câteva nume importante din cadrul… Poliţiei Municipale. Dar vom vedea ce se va întâmpla în cele câteva zile care au mai rămas până la data limită de depunere a dosarelor.
Oricum, concursul este unul cu circuit închis, în sensul că nu se poate prezenta cineva din afara sistemului administraţiei publice. Nu este un concurs de “ocupare a funcţiei de director”, ci de “promovare în funcţie publică de conducere de director al Poliţiei Locale”. Iar una dintre principalele condiţii impuse candidaţilor este aceea de a deţine o funcţie publică de gradul I.
Vă reamintim că Marius Vişan este director interimar al Poliţiei Locale din 9 aprilie 2015, după plecarea fostului director, Carmen Gheorghe, la Poliţia Locală Ploieşti. Decizia primarului Horia Tiseanu de a-l numi ca interimar pe Marius Vişan a surprins pe toată lumea, Vişan fiind adus la Poliţia Locală de la Direcţia Economică, unde era de mai mulţi ani şeful Serviciului de Taxe şi Impozite.

3 comentarii to “Marius Vişan, până acum singurul candidat la funcţia de director (plin) al Poliţiei Locale Câmpina”


 1. i.v. spune:

  sincer ,chiar merita acest tanar

  RăspundeRăspunde
 2. cornel spune:

  Este o alegere foarte buna , dar mai multa autoritate…..,chiar si controale , si va avea surprize

  RăspundeRăspunde
 3. Marin spune:

  Dupa poza ,zici ca acum s-a liberat de la Margineni…

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF